maanantai 9. maaliskuuta 2015

Entä kun ystävyys päättyy? Tottuuko hyvästeihin ikinä?

Rakkaat ja tärkeät ystävät tuovat elämään niin hyviä kuin huonojakin asioita. Oikein läheisen ystävän kanssa itketään, nauretaan ja raivotaan. Tärkeänä osana elämääsi oleva ystävä näkee sinut parhaimmillaan ja huonoimmillaan.

Kuinka paljon ystävyyden nimissä pitää sietää paskaa omaan niskaan? Kaikilla on huonot aikansa ja silloin ystäviä tarvitaan ottamaan saaveittain kuraa vastaan ja tarpeen vaatiessa loiskimaan siinä samassa liejussa. Mutta mikä on liikaa? Jos ei ole tiedossa muuta kuin aina vaan kurjuutta ja pahaa? Onko huono ystävä, jos blokkaa toisen elämästään, koska se tuo omaan elämään enemmän pahaa kuin hyvää?

Vankila.
Ehkä saatan sitten olla huono ystävä, mutta eilen yksi tärkeä suhde tuli tiensä päähän - ainakin tältä erää. Voi olla, että vielä joskus tulemme löytämään toisemme uudelleen paremmissa merkeissä, mutta nyt toisella osapuolella ei ollut enää mitään hyvää annettavana minulle. Olo on ahdistunut ja haikea, tuntuu oudolta olla tiedottomana yksin.

Näin on parempi, en kestä enää tätä täysin tarpeetonta stressiä. Hei hei, rakas vaaka. Häkkikellarin ovi heilahti kiinni kuin vankilassa konsanaan ja tuo petollinen rakas vihollinen on nyt poistettu kodistani.

Tänä aamuna ensimmäinen ajatus oli aamupaino. Ihan tasan ensimmäinen asia mitä muistan ajatelleeni. Ja se ei sovi mun käsitykseen normaalista elämästä. Mutta aika pian sain sen karistettua mielestäni, kun vaa'an paikalla oli aamulla vain tyhjää. Siellä se viruu yksin kylmässä kellarissa - ja toivottavasti hajoaa. :D

Olen käyttänyt luvattoman paljon energiaa ton typerän välineen kyttäämiseen ja suotta saanut menemään hyvänkin päivän pilalle, koska paino on A. pysynyt samana tai B. tippunut korkeintaan joitain satoja grammoja. Siis päivässä. Ja tulossa on postausta siitä miksi se paino oikein onkaan pysynyt vaan samoissa lukemissa..

3 kommenttia:

  1. Joskus on pakko päättää mikä on elämässä tärkeintä. . .myös tää kuuluu siihen kun "kasvaa aikuiseks". .

    VastaaPoista