lauantai 28. maaliskuuta 2015

Jaiks, jännittää!


Kuukausien työ tuottaa tulosta ja mun sisäinen kello alkaa olla aika pätevässä vireessä. Perjantai-iltana laitoin pään tyynyyn hieman yhdeksän jälkeen ja siirsin kaikki herätyskellot kuudesta kahdeksaan, koska olin ajatellut tankata unta ihan koko viikonlopun edestä. Lauantaina kun on taas vasta klo 22 alkaen treenit koirien kanssa hallilla ja sieltä harvoin on selvinnyt ennen yhtä kotiin - ja sunnuntaiaamuna on sitten se vyökoe!

Lisämausteensa lauantai-sunnuntai -akselille antaa tottakai kesäaikaan siirtyminen! Mähän olen aina joka paikassa etuajassa ja varsinkin vastaavat uudet ja jännät tilanteet vaativat ehdottoman liioteltua turhan aikaista paikallaoloa. Joten sunnuntaiaamuna olen nukkunut liian vähän, jännityksen takia oletettavasti liian huonosti ja sitten vielä kimpoilen tajutakseni varmasti mikä kello sitten näyttää oikeata aikaa!

Niinpä siis ajattelin nyt nukkua varavirtaa vähän talteen. Paitsi ettei mun sisäiselle kellolle tosiaan enää vinoilla. Vaikka olisin sammuttanu herätyskellot ihan kokonaan niin klo 6.01 olisin herännyt aivan pirteänä joka tapauksessa. Yritin vielä saada unta, mutta olisin vaipunut tiedottomaan tilaan enää korkeintaan tukahduttamalla itteni tyynyllä - niin täynnä virtaa olin heti aamusta. Joten se siitä megapitkistä yöunista, mutta akut tuntuu siitä huolimatta olevan hyvin täynnä. :)

Onneksi sitä pienen mukavan jännityksen voimalla jaksaa vaikka mitä! :) Nyt on reilu tunti makoiltu koirien kanssa eikä ole pidetty turhaan kiirettä mihinkään suuntaan. Tästä kun kohta pitää nousta niin sitten onkin ohjelmaa pitkälle sunnuntai-iltaan asti. Joten toivottavasti palaan tähän koneen ääreen huomenna illalla pääsiäistipun värisen vyön kanssa. :)

Mukavaa viikonloppua! <3

4 kommenttia:

 1. No, voit lohduttautua sillä ettei tutkimusten mukaan unta voi varastoida, eikä univelkaa vähentää, vaan uni on mitä on :) Lisäksi uudet tutkimukset väittävät että 6 h riittää suurimmalle osalle vallan mainiosti xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kasaan kerätty 4h sen sijaan ei riittäny mihinkään! :D

   Poista
 2. Toi on niin ärsyä kun sais nukkua ja herää ennen aikojaan. Wou myöhäiset treenit kuulostavat extremeltä, sietääkin tankata tollaiseen settiin. Sä oot todella kaunis nainen, niin nättejä kasvokuvia :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siinä kävi just niinku arvelinkin ja unet jäi aivan liian vähiin, mutta hyvin on raivolla puskettu kaikki päivän velvotteet pakettiin. Ja oh my, kiitos. <3

   Poista