perjantai 20. maaliskuuta 2015

Kickboxing #17 & #18 - Mustelmat kertoo hyvistä treeneistä!

Vähän reilu viikko vyökokeeseen! Maanantaina sotkeuduttiin mukaan edistyneempien joukkoon treenaamaan ja sai treenata jonkun taitavamman parina. Eilen sen sijaan peruskurssilaiset treenasivat keskenään tekniikkaa ja rivissä huitomista vyökoetta varten.

Jos nyt jossain pitää petrata niin sen huonomman puolen treenaamisessa. Käytännössä pelkästään vasen jalka edessä huidottuani sain eilen huomata, että oikean jalan vaihtaminen eteen aiheuttaa kaaoksen. Likimain mahdottomuus muistaa mikä on siinä kohti etujalka ja mikä on etukäsi ja voi nyt helvetti. Tasapaino ja se vähäinenkin hallinta potkuista häviää kokonaan ja kaikki tekeminen tuntuu vaan täysin luonnottomalta.

Tiedossa on vapaa viikonloppu ja aika tullaan käyttämään tehokkaasti hyödyksi! Narsisti tulee viettämään tekniikan kertaamisen merkeissä aikaa peilin edessä ja toivottavasti isin kanssa ehdittäis vähän tappelemaankin. Salia, rappusten kipuamista, pitkää lenkkiä koirien kanssa ja täydellinen rentoutuminen lauantai-illan saunavuoron merkeissä. On tiedossa aika monimuotoisesti treeniä ja valmistautumista ensi viikolla alkaviin uusiin haasteisiin. Ollaan kuulkaa jännän äärellä ystävät!

Huikeeta viikonloppua!

P.S. Tää on hyvä lajivalinta ihmiselle, jolle tulee mustelmia "ihan aavistuksen helposti"! ;)2 kommenttia:

 1. Ensinnäkin pakko sanoa että sulla on ihana blogi! :) ja toisek tulin kaivelemaan sulta painonpudotusvinkkejä :D oon tässä koitellu laihutella jo jonki aikaa ja paino ei vaan tunnu putoavan, nytki kuukaudessa joku vajaa 2 kiloa ehkä lähteny että jippii... paino on siis semmonen kevyehkä 90 kg että varaa on mistä pudottaa ja pitäs kyllä pudota pikkuse nopeampaan tahtiin ku syön terveellisesti ja liikun n. 5 päivänä viikossa. kilpirauhasarvotki testattu ja oli ihan kunnossa. oikeesti apua oon ihan pulassa, multa meinaa usko loppua tähän touhuun ku kesä tulee kovaa kyytiä ja läskit ei vaa meinaa millää lähteä!!:D onko mitään vinkkejä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mut hei kiitti! :)

   Lueskele tätä blogia alusta asti - tää on yks helvetin iso laihdutusvinkki! :D Minkälaisella ruokavaliolla olet tähän asti mennyt? Karkeesti viljatuotteet (myös pasta), peruna, riisi ja hedelmät ainakin pois, paljon muita kasviksia ja marjoja tilalle. Lihoja, kalaa, kananmunaa, maitotuotteita (maltillisesti). Riittävästi rasvoja, jotta jaksaa eikä keho ala säästelemään. :)

   Poista