torstai 9. huhtikuuta 2015

Fiiliksen korjailua ja ARVONTA-vinkki!

Vois kuvitella, että tommonen miniloma pääsiäisvapaiden muodossa olis jotenkin aivan ihanaa. Mulle vaan liian monta vapaata peräkkäin ei sovi. Arjen rutiinit sopii mulle niin paljon paremmin ja se auttaa mua pitämään kaiken kasassa - syömiset, liikunnat, koirat, kaikki. Yksi vapaapäivä kerrallaan sopii ihan mainiosti, mutta ei sen enempää.

Jotenkin sitä vaan edelleen on niin hauraassa vaiheessa, että liikaa tyhjää aikaa on vaikea käsitellä. Se tasanen pieni kiire ja täytenä pysyvä kalenteri tuo turvaa, kun ei tarvitse liikaa pysähtyä vellomaan oman päänsä kanssa. Kyllä sitä myös työstetään niitä omassa historiassani vaikuttaneita tekijöitä ja ihan tosissaan yritetään korjata musta eheämpää ihmistä. Ei ole siis kyse siitä, että yrittäisin jotenkin survoa ongelmat unholaan ja leikkiä kuin mitään ei olisikaan. Mutta arki ja sen tuomat rutiinit tuo turvaa ja helpottavat elämänhallintaa.

Tiistaina tuntu, että koko maailma on jotenkin tippunu niskaan ja kaikki on paskaa. Hyvien ystävien suora puhe auttoi kaivamaan pientä taistelutahtoa taas esiin. On onnea kun elämässä on ihmisiä, jotka vaikeallakaan hetkellä eivät ala voivottelemaan ja taputtelemaan selkään, että voivoi. Saa olla paska fiilis, mutta siinä ei saa velloa. Siinä kun ystävä sitten lyö faktoja tiskiin, muistuttaa niistä tärkeistä asioista elämästä, valaa suhun uskoa ja ihan uutta virtaa niin siitä se nousujohde taas alkoi.

Pienin askelin sitä on mieliala kohonnut vauhdilla. Viimeistään tämän päivän tappelutreenit viimeisteli fiilikseen taas kohdilleen! Kyllä tämä tästä taas elämäksi väännetään - onhan mulla siihen tasan kaikki edellytykset. :)


Ja mitä siihen arvontaan tulee, niin 24 Fitness Onlinen Facebook-sivulla pääsee osallistumaan arvontaan, jossa voi voittaa 12 viikon itselle räätälöidyn valmennuksen!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti