keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Kaikkien naisten janoama täydellinen "thigh gap" - näin saat sen!!

Thigh gapilla tarkoitetaan sisäreisien väliin jäämää tilaa jalkojen ollessa suorana. Thigh gap on naisilla tyypillisesti hyvin tavoiteltua ja sitä pidetään hyvinkin seksikkäänä ja pyöreän pyllyn lisäksi pyritään ahkerasti tähän tilanteeseen, jossa reidet eivät lätise ja hankaudu inhottavasti vastakkain.

Mulle (kuten useille naisille) reidet on olleet tosi iso ongelma. Ylipainoisena en pystynyt käyttämään hameita tai mekkoja, koska reidet hankautuivat ikävästi yhteen aiheuttaen ihon rikkoutumista ja ihottumaa. Myöskään shortsit eivät olleet houkutteleva vaihtoehto, koska liikkuessa lyhyet lahkeet nousivat ylös ja oltiin taas siinä pisteessä, että reidet kitkautuvat vastakkain. Enkä nyt hyvällä tahdollakaan voi vieläkään sanoa, ettäkö näiden kinttujen välistä nyt ihan edes pikkulintuja mahtuis lentämään.

Netistä löytyy monenlaista treeniohjetta avuksi täydellisen thigh gapin metsästykseen, mutta mulla on nyt tarjota siihen kaikista helpoin ratkaisu! Koiraharrastajilta tämmönen saattaa löytyä jo omasta takaa, mutta muut löytävät omansa eläintarvikeliikkeistä nimellä noutokapula:Jumaleissön, siinä teille ihan ehta thigh gap! Miinuspuolina ehkä mainittakoon aavistuksen hankala liikkuvuus ja jalkaterien vääntäminen tolleen yhteen tuottaa aikamoista kipua sisäreisiin. Mutta hei, mitäpä sitä ei tämän päivän kauneusihannepaineiden alla tekisi ja kärsisi?! Voitte unohtaa vuosien treenaamisen ja murehtimisen siitä, että joidenkin ihmisten rakenteella sitä thigh gapia ei saavuteta kuin anoreksialla - ratkaisu pulmaan on tässä!

Taidan nyt sitten kuitenkin lähteä lenkille polttamaan rasvaa..

Huumorilla, ystävät! ;)

10 kommenttia:

 1. Ahaha :D Mulle tulee thigh gapista lähinnä mieleen D-vitamiinin puutostila, kun sehän saattaa näkyä käyrinä kinttuina...

  VastaaPoista
 2. Mulla ei tota "gäppiä" ollut edes silloin, kun olin ihan suht hoikassa kunnossa.. Joten tuskin tulen koskaan sitä saamaan. :) Onneksi hameen alle voi kesällä laittaa pitkälahkeiset alusbyysat, niin ei tarvitse collareissa koko kesää kulkea.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisilla vaan on semmonen ranka, ettei tosiaan ilman riuduttamista reidet irtoa toisistaan - itsekin kuulun niihin. Toiset voi olla pulleassakin kunnossa eikä reidet yllä toisiinsa yrittämälläkään. :D

   Poista
 3. :DDDDD Rasvaimulla kait tollasen saisi :D

  T: Johanna

  VastaaPoista
 4. Rehellisesti nois vas.puolen kuvissa näyttää paljon nätimmältä!Mun silmään toinen vaihtoehto on ruma ja sellaset ihmiset näyttää liian laihoilta.Tulee anorektikot mieleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riippuu vähän onko se väli reisissä luonnostaan vain alhaisen painon takia. Toiset voi olla hyvinkin pyöreitä tai treenattuja ja silti reisien väliin jää tilaa, ihan vaan koska lantio on niin leveä. Sillon se on nättiä yhtälailla, kuin sitä gäppiä ei olisikaan. :)

   Poista