maanantai 27. huhtikuuta 2015

Kaksi tuntia myöhemmin ja läskiblogin siirtyminen kesäaikaan!

Potkunyrkkeilytreenithän alkaa klo 19 ja mä pääsen yleensä töistä klo 18. Saa siis suorittaa aika vauhdikkaan siirtymisen. Lähinnä se harmittaa, koska olis kiva päästä myös klo 18-19 pidettävään kuntopotkunyrkkeilytreeniin, mutta se nyt ei näillä aikatauluilla vain ole mahdollista.

Paitsi tänään. Pääsin poikkeuksellisesti töistä jo viideltä, joten suoritin taas nopean siirtymän kodin kautta salille ja kerkesin oikein sujuvasti myös kuntopotkunyrkkeilyyn! Big mistake. HUGE MISTAKE. Jos mä joskus koskaanikinäever olen kuvitellut, että kunto olis jotenkin kasvanut tai mitenkään päin mainittava, niin ei tule kuuloonkaan. Mähän olin aivan loppu!

Jälkimmäisen treenin lopussa otettiin useampi erä sparria ja mä vaan yksinkertasesti puuduin aivan täysin. Mähän menin treeneihin työpäivän jäljiltä ihan ihmisen näkösenä, oli oikein meikkiä ja kaikkee. No ei tarvi kauheesti meikinpoistoainetta tuhlata, kyllä pojat aika sujuvasti pyyhki kaiken hanskoihinsa. :D Ei siis mitään järin mainittavaa sparrisuoritusta, mutta kokonaisuutena molemmat treenit suju ihan kivasti ja ehkä tää kuntokin otti pienen askeleen taas parempaan suuntaan.

Ensimmäisessä treenissä tehtiin aika paljon polvipotkuja oikealla jalalla ja siihen hommaan tottumaton polvi on menossa aika vinkeen väriseksi. On ihan perinteisen mustelman koristeena pieniä punaisia verenpurkaumia tuomassa eloa muuten niin sävyltään tummaan polveen. Samoin saman jalan sääressä oleva vanha osumakohta ei ota parantuakseen, kun ottaa siihen kiltisti osumaa uudelleen ja uudelleen. Vapun kunniaksi saa sitten värikkäämmän kintun ylhäältä asti! ;)

Mä olen hyvällä tavalla täysin masentunut kuntoni tilasta. Ja kyllä, voi olla hyvällä tavalla masentunut, koska on vaan hirveä polte kehittää ja rääkätä itteänsä lisää. Mun vaatteista olis voinu puristaa ämpärillisen hikeä ja janotti vielä kahdenkin vesilitran juomisen jälkeen. HUI-KEE-TA!


Ja kuten moni varmaan huomasi, niin läskiblogi sai vähän kesäisempää lookkia. On niin räikeä ja niin kesäinen, ettei näytä enää mun blogilta lainkaan. :D Mutta hei, kesää kohti vaikka väkisin!!

2 kommenttia:

  1. Pakko sanoa, vaikka tiiäthän sä tän itsekin, mutta tottahan se kunto noussut on. Sä vaan oot oppinut (tai en tiedä, ehkä oot jo tehnyt niin pitkään) painamaan satalasissa, ja sen takia treenit tuntuu aina niin raskailta. Saati sitten kun tuplaat keston. Mietippä vuoden takaiseen, olisitko pystynyt suoriutumaan kahdesta tuon tasoisesta treenistä putkeen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, ehkä mä vedän 30kg repun selkään ja kokeilen vetää saman setin?! ;D Jos sitä sit huomais eron!

      Poista