keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Kiitos ja näkemiin - Läskiblogi on tullut tiensä päähän

Tätä olen pohtinut jo tovin. Blogin päivittäminen tuntuu pakkopullalta ja tuntuu, ettei mulla ole enää mitään annettavaa tai kerrottavaa. Enhän mä muuta tee kuin treenaa ja hio omia syömisiäni, se nyt ymmärrettävästi ei jaksa kiinnostaa kovinkaan montaa lukijaa. Olen tehnyt sen minkä itselleni lupasin ja tiputin painoa niin paljon, että saatan sanoa rehellisesti voivani hyvin. Enkä epäile yhtään etteikö tämä lupaus tulisi pitämään - minusta ei enää ylipainoista tule ja piste.

Otan aivan liikaa stressiä blogiin kirjottelusta ja ihan kuten sen puntarin kanssa pelleily niin semmonen vie ihan turhaan ylimääräistä energiaa - sitä kun tarvis ihan kaiken omaan käyttöön tällä tahdilla. Mulla olis alkanu just yks tosi kiva blogiyhteistyö, jonka avulla mut olis veivattu heittämällä tiukkaan rantakuntoon, mutta joudun jättämään senkin nyt väliin. Ei vaan jaksa eikä oikeestaan tarpeeksi edes kiinnosta.

On ollut ilo saada ihanaa tsemppiä tätä kautta ja olen arvostanut jokaista kannustavaa kommenttia todella paljon, mutta näin tässä nyt vaan sitten kävi. Taistelu läskejä vastaan jatkuu siis suljettujen ovien takana - mutta saa toki tulla nykimään hihasta, jos joskus näkee jossain ja haluaa kysellä kuulumisia! Älkää antako sen kiukkuisen perusilmeen hämätä, rohkeesti vaan sanomaan notta TERVE! niin jo alkaa juttu lentämään. :)

En ainakaan vielä poista blogia, mutta päivityksiä ei enää ole tiedossa vaan ikäänkuin poistun linjoilta. Varmaan lopulta ainakin piilotan tämän ja pidän piilotettuna muistona itselleni. Toistaiseksi tämä saa olla tukena ja käytännön infopakettina VHH-ruokavalion toteutukseen. Ehkä joskus sitten aikanaan yritän saada ammatin liikunta- ja ravitsemusalan ympäriltä. Pääsisin toteuttamaan itseäni!

Kiitos kaikesta tällä matkalla mukana olleille ja toivon kaikille pelkkää hyvää. <3P.S. Aprillia, syö silliä, juo kuravettä päälle! Paskat tää blogi mihinkään katoa, kunhan juksasin! ;)

10 kommenttia:

 1. Hahaa senkin Konna! Mä jo kauhuissani ajattelin että joudun etsimään uutta luettavaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyyhän sitä olla nimensä veroinen! ;D

   Poista
 2. Oli ilkee pila. :D Mä täällä sydän kurkussa luin että noooouuuu mihin mun inspiraatio lähtee, mutta huh helpotusta!

  VastaaPoista
 3. Mä jo lukiessa mietin et tän on pakko olla aprillia.. Huh onneksi oliki :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onneksi se oli sentään helpotus, että blogin lopettaminen oliki huijausta. ;D

   Poista
 4. Hahaha, mitä huumoria :D. Mä vielä luin tän jutun niin, että näin vasta ihan lopuksi kuvan alla pikku präntin, meni siis täydestä :´D Onneks et häviä mihinkään!

  -Riikka (it´s a good day)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli se toimi just niinku oli tarkotuskin! ;) Ei ole pelkoa, mulla on ihan tajuton draivi päällä ja siitä tullaan kuulemaan täällä tulevina viikkoina isoon ääneen!!

   Poista
 5. Vanhat "mummit" voi saada sydärin sun pilasta :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silliä ja kuravettä vaan niin hyvä tulee ;D

   Poista