keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Lisää mustelmia!

No se nyt ei varsinaisesti ollut mikään vitsi, että olin nyrkkeilysäkkinä viime torstaina. Onneksi mulla ei ole ikinä ollut mitään järin suurta intoa erityisen naiselliseen pukeutumiseen - vai miltähän näin nätit reidet näyttäis minihameen ja korkokenkien kera? ;) Farkkushortsien ja tennareiden kaverina ei moiset pienet ruhjeet tee muuta kuin kaunista sitä kokonaisuutta! Tätä menoa tulee hauska kesä, töissä kun jo muutama viikko sitten kysyi eräs asiakas olkavarren mustelman takia, että onko kotona tapeltu. :D Muahahahaaa.. Mun mielestä nää sopii mulle. ;)

4 kommenttia:

 1. Hei!
  Olis kiva jos tekisit sellasen ruokapäiväkirja postauksen :) ihan vanhoja sun juttuja tosin en selannu että en tiedä vaikka siellä sellanen olisikin... Itteäni kiinnostais kovin kokeilla vhh ruokavaliota, painonpudotus mielessä + lukemattomien vatsavaivojen takia. Homma kuitenkii aina vähän tyssää siihen kun mietin että no mitä sit aamulla söisin, mitä ottasin töihin evääksi ku usein syön vasta siellä aamupalan aamukahvilla...mitä välipalaksi...mitä treenin jälkeen ym ym. Netistä googlailemalla kyllä löytyy ohjeita, tiedän :) silti jotenkin oon vähän kuutamolla enkä tiedä miten sitä söis ja kuin paljon sitte voi syödä jne :D Sen toki tiedän että määriä ei voi suoraan kenenkään toisen kanssa verrata, se kun riippuu kulutuksesta...

  Mutta niin... mites ois? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän viikonloppuna ehtiä tekemään vinkkipostauksen! :)

   Poista
  2. Vähän venyy ajanpuutteen takia.. Mutta täysversiolla tuolta oikeasta laidasta löytyy tunnisteet ja sieltä tunniste "ruokapäiväkirja" niin sieltä nyt ensihätään.. :)

   Poista