sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Todellisuuden vääristely fitness-, kuntoilu- ja laihdutusblogeissa

Viime aikoina monessa blogissa on käsitelty otsikon aihetta, kun blogeissa julkastut kuvat on niitä edustavimpia mahdollisia. Enkä voi olla siitä tippaakaan eriävää mieltä. Olen omat kehityskuvani ottanut aina aamuisin tyhjällä vatsalla ja samasta kuvakulmasta useamman otoksen, jotta voin niistä sitten valita julkaistavaksi sen, missä nyt reidet sattuu näyttämään pienimmiltä ja vyötärö jännitetty kapeaksi.

Mutta ei sitä totuutta nyt ilman photaria pysty ihan loputtomiin vääristelemäänkään - etenkin kun kuvan asetelma on seistä ihan vaan tönkkösuorana! Eri asia sitten, kun saa pistää kädet lanteille jenkkakahvoja piilottamaan (tuttu asento mun blogissa!) ja asetella jalkoja siten, että vähän saa pohjetta ja reittä jännitettyä. Vielä kun pikkasen laittaa valoa tulemaan oikeasta kulmasta niin johan piirtyy paremmin esiin ne vähän ujommatkin lihakset.

Jossain blogissa tai muussa yhteydessä oli joku laittanut kuvan itsestään istuen kyyryssä eikä suinkaan selkä venytettynä, jolloin vatsalihaksilla on mahdollisuus väläytellä olemassaoloaan. Mäkin otin semmosen kuvan tänään, enkä suinkaan aamutuimaan ennen aamupalaa vaan vasta iltapäivällä, kun on jo sekä vettä että ruokaa monta erää ahdettu mukaan.


Onhan se maha etenkin sivusta litteämpi esimerkiksi uusimmassa kehityskuvassa, jossa seison selkä aivan luotisuorana ja liiotellussa ryhdissä. Eihän mun maha ole ikinä ollut semmosta erityisen pahasti makkaralle menevää sorttia ja noitakin kuvissa näkyviä "makkaroita" pidän aika normaaleina, noita juovia kun ilmestyy mahaan hoikillekin, kun oikein rutistuu kasaan. Täytynee ottaa rehellisyyskuvat myös reisistä, koska ne on ihan karseet. :D:D

Toivottavasti kenellekään ei nyt tullut mitenkään erityisen huijattu olo, että ai TOLTA se nyt sitten oikeesti näyttääkin?! ;D

1 kommentti: