tiistai 14. huhtikuuta 2015

Vuoden ensimmäinen...

..pyörälenkki! Lauantaina vissiin aika moni muukin otti ilon irti, kun Suomen kevät tarjoili parastaan. Mäkin päätin töiden jälkeen käydä moikkaamassa kellarissa pyörääni ja tarkistamassa renkaiden ilmanpainetilanteen. Tilanne oli luokkaa jooeituutapahtuu.

Lähin sekatavarakauppa oli auki siinä kohti vielä kaksikymmentä minuuttia, joten kiirehän siinä alko tulemaan. Pikakurssina selasin puhelimella, että mitkähän nämä kummallisen näköiset venttiilit oikein on ja löytyykö niihin sopivaa pumppua ihan tolleen kaupasta. Viime keväänähän samaiset renkaat kävin täytättämässä pyöriin erikoistuneessa liikkeessä. Suoritin pikakurssini ja totesin, että Tarjoustalosta pitäisi löytyä edullisesti sopiva pumppu.

Sain pumpun ja kun ensin olin onnistunut vaan tyhjentämään renkaista viimesetkin ilmat pihalle, niin lopulta kaiken taistelun jälkeen mulla oli taas täydet renkaat valmiina kiitämään tiellä! Pakkasin treenikamat mukaan ja tukka hulmuten huristelin salille. Vedin hyvän treenin ja auringonlaskua jahdaten sotkin takaisin kotiin. Kyllä on kertakaikkiaan voinut olla ikävä pyöräilyä! Maisemat vaihtuu ja tuuli vaan suhisee kuulokkeista läpi, reisiä polttaa ja silti sitä voi puristaa vielä ihan pikkuisen lisää vauhtia irti.

Koko komeuden kruunasi illan saunavuoro. Kaikkinensa varsin onnistunut lauantaipäivä ja toivotaan, että nämä sateiset ja harmaat kelit menevät pian ohi. Aurinko on parasta. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti