sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Huikeista huikein viikonloppu!! PALJON kuvia ja video!

Olotila alkaa etäisesti muistuttamaan jo elävien kirjoissa olemista. Kurkku ei ole punainen tai turvonnut, mutta kipu nielusta ei ota oikein hellittääkseen. Anyhow, se nyt on pieni murhe. Tai siis, se ei edes tuntunut murheelta, kun tiesi pääsevänsä lauantai-iltana Helsingin Jäähallille katsomaan Sunrise Avenueta! Iiiiik!

Olen ollut Sunrise Avenuen suuri ystävä yhtyeen alkumetreiltä asti ja Fairytale Gone Bad oli kova hitti yläasteen aikoihin. Jossain leirikoulussa kyseinen biisi soi moneen otteeseen sen kokonaan valvotun yön aikana musakanavalta ja sitähän hoilattiin. Livenä oon Sunrise Avenueta kuullu jossain ilmaiskonsertissa Helsingissä vuosia sitten.

MUTTA NYT! Nyt mä pääsin isolle keikalle, ystävän kanssa ja kentälle! Oltiin hyvissä ajoin paikalla, potkittiin heiveröisimmät pois jaloista ja saatiin hyvät paikat ihan muutaman "rivin" päästä lavasta. Voin kertoa kun herra Haber vihdoin saatiin lavalle niin kurkkukipu unohtu sillä sekunnilla. Siis ihan totaalisesti. Kiljuin, huusin, lauloin mukana (rumasti ja täysiä!!) ja hypin ja taputin käsistä varmaan kolme kerrosta nahkaa.Keikan jälkeen leijuin semmosessa onnellisuuskuplassa, ettei se ole puhjennut vieläkään. Ei se pikkutyttömäinen Samu Haber -ihastus oo hävinny mihinkään, IIIIIK se on ihana! ;) Sunnuntaina nukuin ihan käsittämättömän pitkään, en muista millon viimeks olisin heränny vasta 11.30?! Siis aivan hullua! Ja vaikka sääennuste olikin sunnuntaille näyttänyt sadetta niin sain herätä täyteen auringonpaisteeseen.

Koirien kanssa startattiin ulos nauttimaan ihanasti jopa kesää enteilevästä säästä. Kävely tuntu oikein hyvältä ja lämpöisessä metsässä me vahingossa taivallettiin yli yhdeksän kilometriä. Vaikka ei vauhdilla juhlittu niin kyllä sielu ja mieli lepäsi! Koirat nautti pitkästä aikaa kunnon lenkistä ja rypivät kaikissa löytämissään ojissa ja lätäköissä ja rämmittiin kilpaa pitkin metsää. Ihan huikeen ihanaa!!Kävelyn lisäksi olin uhkarohkea ja kävin kaupassakin pyöräillen. Ei riitä sanat kertomaan miten ihanalta tuntuu tehdä edes jotain! Olkoonkin rauhallista kävelyä tai ihan yhtä rauhallista pienen matkan pyöräilyä, mutta se on jotain muuta kuin istumista tai makaamista sohvalla tai sängyssä. Auringonpaisteessa ja raittiissa ulkoilmassa. Siis ihan kertakaikkisen parasta!

Sen lisäksi ruokavalion osalta on otettu nyt todella aggressiivinen kurinpalautus. Kaikki pelleily on nyt siirretty sivuun ja olo on todella varma ja tyyni. Nyt on semmonen aivan ehdoton back in action -fiilis. Pitkästä aikaa tuntuu siltä, että nyt mä elän taas hiljalleen omaa elämääni omana itsenäni. HURRAAA! :)Ihan kuin olis heränny semmosesta keväthorroksesta. Monta viikkoa menny ihan sumussa ja nyt saa herätä yhtäaikaa ihan juuri alkavan kesän kanssa. Sen kunniaksi aktivoiduin myös näiden kuvien kanssa. Itse tykkään blogeissa katsella kuvia ja mun makuun niitä saa olla paljonkin. Mitäpä luulette, tuleeko tätä menoa kuvat hetken päästä jo korvista? :)

Toivottavasti teillä on ollut edes puoliksi niin huippuviikonloppu kuin mulla! :)


Löytykö lempparikuvaa? :)

2 kommenttia:

  1. Mun lemppari oli salaattikulho! Vuonankaalin ja tomaattien raikkaus välittyi kivasti! Vaikka toki vekkulit ilmeet koirien kans oli mukavat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään! Ja kiitos kun annoit sille vihreälle asialle nimen - mä ostin sitä pussillisen kun se näytti kivalta, mutta koskaan mulle ei selvinnyt, että mitä varsinaisesti tuli ostettua. Nyt tiedän! :D

      Poista