maanantai 18. toukokuuta 2015

Kuulumisia keittiöstä


Ensin hirveellä uholla meuhkataan paluusta ruotuun ja sitten seuraavan päivän syömiset näyttää tältä. MITÄH?! Kesällähän jäätelöä ei lasketa herkuksi. Sehän on maitotuote, eli verrattavissa rahkaan. Eikö? Etenkin tää kyseinen jätski on mun aivan totaalisen ultimaattinen lemppari eikä koko purkin kauhominen naamariin laakista tuota lainkaan tuskaa. Lakujätski ei ole niin makeeta kuin monet muut makuvaihtoehdot ja siksi sitä jaksaakin vetää enemmän kerralla kuin äklömakeita kilpasiskojaan.

Jokainen sana kyseisestä jäätelöstä on totisinta totta, mutta tämä kuva on nyt huijausta ja todellinen sisältö näyttää tältä:


Eväiden kuljetukseenhan se jätskipurkki päätyi. Ehkä sitä iiihan etäisesti tekis jätskiä mieli, mutta kiinteytyminen kesän aikana huippukuntoon houkuttelee juuri nyt paljon enemmän. Muhun ehti patoutua ihan hirvittävä määrä treeni-intoa ja voi hitto jos sitä nyt pikkuhiljaa päästäisin purkamaankin. Alkaa kuulkaa ystävät sitä tulosta tulemaan ihan just!
Pikkasen myös viritin mun pikkuista keittiötäkin. Näppärän tyttönä ruuvasin tangot tonne seinälle ja sinne sain koriin mausteet ja muuta tilpehööriä roikkumaan pois pöydiltä. Koska jos joku tekee koko kodista sotkuisen näköisen niin se on keittiö. Tiskaamisessa oon nyt kans yrittäny olla aktiivinen, koska saan raivarin paskasista astioista lavuaarissa. Joten mä en saa sotkea enempää astioita ennen kuin edellisen aterian sotkut on siivottu. Järjestelmäni on toiminut hyvin ja keittiö pysynyt siistimpänä.

Esittelen teille myös mun keittiössä olevan kellon. Toi kyseinen kello on meinaan kulkenu mun matkassa aika pitkän pätkän, koska se on tarjonnut mulle ajallista infoa ainakin ala-asteen ensimetreiltä lähtien, ellei jopa pidempäänkin. Siis tunnearvoltaan hyvin hyvin rikas ja rakas kello. <3

Kertakaikkisen hienoa alkanutta viikkoa jokaiselle! :)

P.S. Kattokaa, mun aurinkolasityyli ei ole yli kahdessakymmenessä vuodessa muuttunu miksikään!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti