lauantai 27. kesäkuuta 2015

"Mä oon niin tööt"

En kertakaikkiaan pysty tajuamaan mitä on juuri kuluvan viikon aikana tapahtunut. Liki kolme vuotta ehdin puuhastella koiranruokakaupassa ja kaikki oli tuttua. Tiesin paljon, osasin paljon, joissain asioissa jopa enemmän kuin muut siinä yrityksessä. Tutut työkaverit, tutut asiakkaat, tutut rutiinit, toimittajat, tilaukset, kaikki. Aika ajoin se kaikki alko tuntumaan jopa tylsältä.

Niinpä starttasin nyt tiistaina paikassa, jossa kaikki on uutta. Ihan jäätävä määrä uutta opittavaa ja kaiken sen uuden tiedon tykityksessä on aivot joutuneet tosi koville. Ainakin toistaiseksi näyttää kuitenkin onnekseni siltä, että olen paiskautunut mukaan ihan äärimmäisen mukavaan porukkaan! Oon iltasin ollu aivan loppu ja lähinnä vaan käyny kevyitä kävely- ja pyörälenkkejä koirien kanssa. Yhtenä iltana kävin vähän ottamassa turpaankin. Mutta tämä ei ole huonoa väsymystä, ei mitenkään päin! Päinvastoin, oon ihan huikeen innoissani tästä muutoksesta. :)

Vanhasta työpaikasta lähteminen oli silti niin kovin haikeeta. Sain hirvittävän hyvän työtodistuksen, lähtöäni harmittelevan läksiäispuheen ja yhdeltä työkaverilta niin tiukan rutistuksen lähtiessä, että itkuhan siinä pääsi. Meni siis ihan vollottamiseksi koko homma, mutta se nyt ei multa ollut mitään uutta. :D

Sunnuntaina söin aamupalaksi jätskiä, kävin kampaajalla ja jätski kuitattiin salilla.

Kun arkityön lisäksi vetäsin vielä tähän lauantaille täyden päivän myyden marjoja, niin on aika semmonen kaikkensa antanut olo. Voin kertoa, että tunnin päästä alkavan saunavuoron jälkee viskon kaikki puhelimet, kelloradiot ja muut meteliä aamuisin pitävät laitteet parvekkeelta ja annan itselleni luvan huomenna nukkua. Ehkä kunnon yöunien jälkeen kykenen tuottamaan jotain semmosta tekstiä, jossa olis jotain järkeäkin. :)


Tähän väliin ei auta enää mikään muu kuin nauraa idolilleni Kristiina "Kissi" Vähähiilarille. Ensinnäkin Antti Holma on iiiiik ihku!! enkä vaan lakkaa nauramasta Vähähiilarille. "Jaksaa, jaksaa, painaa, painaa, elämä on lainaa, kohta oot vainaa!"


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti