perjantai 12. kesäkuuta 2015

Näppylänaamainen teinipoika - ja ihan oma vika!

Instagramissa ja läskiblogin Facebook-sivulla mukana roikkuvat tietävätkin, että kompuroin työpaikallani ansaan, joka oli tällä kertaa ottanut siirappitäytteisen vohvelin muodon. Eli tommosia vohvelikiekkoja, joiden sisällä oli siirappia.Ihan naurettavan hyviä, suorastaan alko ottamaan päähän. :D Mutta onneksi kaikella on hintansa! Ilmapallomahan lisäksi sain niin näppyläisen naaman, että olis moni teinipoikakin kateellinen tästä arsenaalista. Näin jälkikäteen mietittynä en ole taas lainkaan niin varma, oliko se nyt taas ihan tän kaiken arvosta, mutta tulihan taas kompuroitua. Mä en juurikaan tota meikkaamista harrasta, etenkin kun iho on normaalisti varsin hyvässä kunnossa. On ihan kummallista kun naama on ihan näppyläinen. :D Ja sitten vielä tuo poikamainen sivusiili ja voi voi voi.. ;)

Noin muuten olen lipunut hiljalleen takaisin vapaammin sovellettavaan ruokavalioon. Mutta kertonee jotain saamastani suunnitellusta ruokavaliosta, että mitään rynnäkköpakoa en ole siitä ottanut vaan ranka on edelleen sen mukainen. En kuitenkaan esimerkiksi enää punnitse senkään vertaa mitään ruokia vaan tähtäilen samoihin määriin silmämääräisesti.

Ei siis mitään suuren suurta ja uutta tällä rintamalla. Leukoja treenataan, fillarista on nyt vuorostaan eturengas tyhjänä, sali kiinnostaa ehkä etäisesti, minusta riippumattomista tekijöistä johtuen eiliset tappelutreenit jäi välistä ja sen semmosta. Ei jaksa nyt ressaa näistä jutuista, menee niin paljon energiaa valmistautuessa näihin työelämän muutoksiin, jaiks! :)


1 kommentti: