maanantai 15. kesäkuuta 2015

Toinenkin kesälupaus vaakakiellon lisäksi!

Tiedossa on suuria muutoksia työrintamalla. Täyspäivänen työ siirtyy ihan uusiin kuvioihin arkipäiviin ja toinen työ on tässä kesän ajan siinä rinnalla lauantaisin. Eli kesä tullaan painamaan täyttäkin täydemmillä tunneilla maanantaista lauantaihin ja siihen koirat sekä muut harrastukset päälle.

Ja mun tekee jo nyt tiukkaa ehtiä kaikki haluamani! Tai osaa en oikeastaan ehdi siis lainkaan toteuttamaan, kuten muutama osittain toteutettu kuvausprojekti, joista pitäis ne kuvat jossain kohti tehdä valmiiksi. Ja aktiivisempi blogien päivittäminen. Ja kaikenlaista semmosta pientä juttua. Varsinkin kun ne todella kiireiset ajat on vasta tulossa!

Tänä aamuna startattiin lenkille klo 5.50. :)

Siitä huolimatta tein toisenkin lupauksen kesälle vaakakiellon lisäksi. Lupaan olla änkeämättä tahallani ohjelmaa yhteenkään sunnuntaihin. Ei urheilua, ei siivoamista, ei väkisin blogeja, ei mitään. Jos joku muu pyytää mukaan treenaamaan tai jotain muuta, niin se on ainoa poikkeus, mutta mä en saa itse järjestämällä järjestää mitään. Koirien kanssa saa käydä kävelylenkillä, mutta ei juoksemista, ei askelkyykkyjä, ei leuanvetoja, ei mitään muuta kuin rauhallista kävelyä.

Luulen, että laiskottelusunnuntait tulee tarpeeseen. Työn ohella ehtii kyllä lenkkeilemään koirien kanssa ja treenaamaan muuta, näin pienen asunnon ehtii siivoamaan arkenakin, blogit voi päivittää ihan hyvin tässä iltasella päivän muun pakollisen ohjelman jälkeen. Koska kalenteri tullaan sunnuntain osalta pitämään aivan tyhjänä ja sitä on ainoastaan muilla ihmisillä valtuus täyttää, mutta multa se on täysin kiellettyä. Oikeastaan aika kivaa!

Lauantain ulkoilmaruokala.

Potkunyrkkeilytreenit jää tän viikon jälkeen kesälomalle, mutta onneks vielä tänään pääs vetämään kevyen tuplatreenin. Kun on viimeks treenannu kunnolla viikko sitten niin kroppa oli yks saatanan tukkonen kasa. Semmonen entistäkin hitaampi ja kömpelömpi. Mutta ei se yhtään niin pahalta tuntunu enää kuin lauantaina, kun ennen kevyttä salitreeniä lämmittelin säkkiä pahoinpitelemällä. Kaikki oli niin hidasta ja raskasta junttaamista, että meinas sekä naurattaa että itkettää samaan aikaan. Mutta kyllä se nyt onneksi tossa parissa tunnissa lähti hiljalleen sieltä taas elämään. Harmittaa ihan levottoman paljon, etten pääse huomenna kevätkauden vikaan kuntonyrkkeilyyn työvuoron takia. Siellä olis viimestään saanu revittyä ittensä totaalisesti hereille ja auki. Mutta kun ei niin ei. :(

Elämä ilman vaakaa on mukavaa. Taas hieman enemmän mun näkönen ruokavalio on mukavaa. Kesä on mukavaa. Tää fiilis on mukavaa. Mun lähtölaskenta on alkanu ja työvuoroja tässä vanhassa ja tutussa työpaikassa on jäljellä vain muutama. Jännitys tiivistyy ja innostus kasvaa. Vihdoin niitä toivottuja muutoksia tapahtuu ja saan ottaa siitä kaiken kunnian itselleni siitä kaikesta vaivannäöstä tämän tarvittavan muutoksen eteen.

Ei valittamista, elämä on aika jees.

Citymarketin salaattibaarista pääruoka ja torikojusta jälkkäriherkut. Voi elämä, tuoreet marjat on parasta. <3

2 kommenttia:

  1. Hyvä Konna! Ton sunnuntai loikoilu-vapaa-älä tee mitään ylimäärästä- jutun oon ottanu itekki käyttöön. Suosittelen! Menee seuraava viikko ihan eri energialla ku on pitäny kerran viikossa totaalisen lepopäivän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin mä kanssa luulen, että se tulee olemaan hyvä ratkasu! :)

      Poista