keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Läskiblogi palasi pakkolomalta!

Facebookissa läskiblogin seikkailuja seuranneet jo tietävätkin, että mun läppäri oli vahingossa pakattu lomamatkalaisten mukaan, joten olin parin viikon pakkolomalla tietsikasta. Teki oikeastaan ihan hyvää, koska se esimerkiksi selkeytti vähän näitä blogikuvioita. Lähinnä siten, että pistin Koirablogin nyt ihan virallisesti jäihin ja siirrän kaiken keskittymiseni vain ja ainoastaan läskiblogin ylläpitoon.

Kerkesin myös hirveästi mietiskelemään aiheita tätä blogia varten ja tekstejä on lähiaikoina tulossa muun muassa aiheista

Ja sen semmoista. Nyt on myös oikein hyvä hetki toivoa aiheita, mikäli sattuu toiveita olemaan! Pyrin tänään ja huomenna vastaamaan tulleisiin kommentteihin ja muihin yhteydenottoihin. :)

Blogin ääreen on siis palattu ihan uudella innolla! Samoin monta viikkoa aivan täydellisesti tauolla olleet treenit tullaan puskemaan tuhannen raivolla tasasen varmaan uuteen nousuun. :)


2 kommenttia:

  1. Mahdollisimman pian postausta tuosta vaa'attomuudesta! :D Mulla on kesän aikana paino tippunut vaivaiset 3 kiloa (ylipainoa on vielä yli 10 kg ja liikkunta ja syömiset sujuu ok, joten tuo on siihen verrattuna oikeasti vähän). Oon siis ihan täysi vaaka-addikti, käyn vaa'alla vähintään aamuin illoin ja painon vaihtelut tietysti heti stressaa ja masentaa. Joten uskon että painostressi on osasyyllinen mun hitaasti laskevaan painoon! Joten apua pian kiitos :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Done, mutta valitettavasti viestini on hyvin lohduton - ei oikotietä onneen, heitä se vaaka helvettiin ja piste! ;)

      Poista