sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Roskaruokaviikonlopulla nivelkivut pilviin!

Voi ystävät, toverit. On ollu semmoset kaksi viikkoa, ettei tosikaan! Pidän uudesta työstäni paljon, mutta samalla uuden oppiminen on ollut pääkopalle raskasta. Yöunet on jääneet turhan vähiin, liikunta lähes kokonaan väliin ja syöminen ollut niin säännöllisen epäsäännöllistä, ettei kehtaa edes kertoa. Jos nyt työviikot rajottuisivat edes viiteen päivään - ehei, vapaaehtoisesti otan vielä sen kuudennenkin työpäivän mukaan ohjelmistoon!

Lauantaina olin tukka putkella liikkeessä klo 5.30 alkaen ja kun lopulta päädyin kotipihaan yli 12h myöhemmin ja sain luvan pysähtyä, niin otin siitä kaiken ilon irti. Perjantaina tehtiin myös pitkää päivää ja päädyin kotimatkalla pitkästä aikaa mäkkärin kautta. Matkaan nappaamani hampurilainen oli ensinnäkin oikeesti yllättävän hyvä ja toisekseen, sen fyysinen toteutus oli jopa mainoskuvaa vastaava! Yleensä se mainostuotekuva on kaunis ja aseteltu ja se saatu toteutus näyttää katujyrän alle jääneeltä oksennukselta. Nyt pääs yllättämään positiivisesti. Lauantaina heittäydyin vielä enemmän laiskaksi ja tilasin pitsan!


Vehnälätyn päälle kävin saunassa ja nukuin liki 12h yöunet. Olkoonkin, että aamulla olin turvonnut kuin pullataikina ja vatsa oli kipeä kuin perkele, niin fiilis oli kertakaikkisen loistava. Tiedossa oli moneen viikkoon ensimmäinen ihan 100% vapaapäivä. Meinasin ensin lähteä biitsille, mutta kun käytössä oli koirille aidattu ja mulle tuulelta suojattu piha, niin miksipä sitä rannalle asti vaivautuisi. Koirat sai olla siis ihan koko päivän ulkona ja mä sain aurinkoa.


Tässä on muutaman viikon vaivanneet todella mystiset nivelkivut. Vaikka aivot on sauhunneet, niin helppoa selitystä kivuille en ole keksinyt. Tai noh, toki rasvoja on mennyt kurkusta alas vähemmän ja jäätelön myötä sokeria enemmän, joten ehkäpä se vastaus onkin tasan niin yksinkertainen. Molemmat ranteet, vasen polvi ja oikea nilkka on vihoitelleet. Yritin alkuviikosta seistä käsilläni ja meinasin päätyä naamalleni, koska kipu vasemmassa ranteessa meinas viedä koko käden yllättäen alta. Mutta hei, varmasti joku osaa samaistua minkälaisiin sfääreihin nivelkivun saa vetämällä kaks päivää pelkkää paskaa kurkusta alas! JES! Tänä aamuna en meinannu sängystä päästä ylös, kun ei kädet meinannu kantaa painoa. :D Mutta silti, kyllä kannatti. ;)

Koko ihanan päivän kruunasi vierailu karitsojen luona. Neljä pientä karitsaa olivat jotain niin järjettömän sööttiä, että meinasin pakahtua onnesta niitä rapsutellessani. Instagramista löytyy pieni videopätkäkin!Akut on ladattu ja olen kertakaikkisen valmis uuteen viikkoon. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti