keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Sopeutuminen uuden työn tuomaan päivärytmiin ja makea aamiaismunakas!

Kolmatta viikkoa viedään jo puolessa välissä uuden työn merkeissä. Pahin paine ja stressi alkaa helpottaa, kun ihan totaalisen kaikki asiat koko ajan eivät ole pelkkää ihan uuden uutta ja vaadi raivokasta muistamista ja ajattelua. Alkaa siis saamaan semmosta pienen pientä rutiinia.

Ekalla viikolla sitä ei meinannut löytää lainkaan aikaa syömiselle, koska oli jotenkin niin vaikea nähdä ja löytää se hetki pitää ruokis - se ajankohta kun pitää itse löytää ja toteuttaa. Niinpä keskityin aamupalalla syömään semmosen setin protskuja ja rasvoja, että olis moni isokin mies kateellinen niistä seteistä. Töissä oli hätävarana mukana pähkinäpussi, josta sai helposti rouhastua lisätankkausta päivän mittaan.


Nyt kun sitä aikaa syömiselle on osannut löytää, niin muutaman kerran on syöty matkan varrelle sopivasti osuneissa ruokapaikoissa. Jos annos kasataan henkilökunnan toimesta niin olen ottanut lihaa ja lisukkeeksi perunan/riisin sijasta kasviksia ja seisovasta pöydästä sitten itse kasannut salaattia ja/tai kasviksia ja lihaa ja milloin mitäkin. Ja aina kun aikatauluneet on osuneet kohdalleen niin on ollut mahdollisuus tulla ihan omaan kotiin syömään. Eli vhh-ruokavalion toteutus on helppoa edelleen!

Eväitä en ole enää tehnyt mukaan. Joinain päivinä vaihtelen sijaintia todella paljon tai ajan valtaosan päivästä kaupungista ja paikasta toiseen. Eväiden pitäminen mukana olisi tavallaan mahdollista esimerkiksi kylmälaukun avulla, mutta kun työtahti on välillä hyvinkin hektinen ja saa kimpoilla tukka putkella joka suuntaan, niin en näe siinä nyt tässä kohti mitään järkeä. Siinä kohti on helpompaa syödä ulkona. Ja jos pysynkin koko päivän "omassa työpisteessäni" niin silloin on jo oma koti niin lyhyen matkan päässä, että se on jo se ja sama kipaista kotiin ruokailemaan. Aika kivaa! :)

Liikuntahan on ollut nyt hyvin vähäistä, koska vasta nyt hiljalleen alan hahmottamaan mihin aikaan täytyy olla nukkumassa ja mihin aikaan herätä, että ehtii tehdä mitäkin. Kotona olen vähän jumppaillut kehonpainoharjotteilla ja käynyt koirien kanssa kävelyllä, mutta ei mitään sen hurjempaa. Mitä sitä suotta lisäressiä liikunnasta ottamaan, ehtiihän tuota, kun tämä uusi arki tästä alkaa asettumaan. :)

Tänä aamuna kokeilin treenikaverin aamiaismunakasvinkkiä. Puolikas banaani, (pensas)mustikoita, kaksi kananmunaa, kanelia ja paisto kookosöljyssä. Tuli muuten huippuhyvä lätty! Ja koska tämä yksilö on mun tekemä, niin se luonnollisesti oli ruma kuin mikäkin, mutta se nyt ei ole mitään uutta. Mä vaan en osaa tehdä nättiä ruokaa. :D


2 kommenttia:

  1. Teetkö myyntityötä,menekinedistystä kenties? Kuulostaa samalta nuo ruokatunti jutut kun omassa työssäni�� olen päätynyt kylmälaukkuun,omat eväät. Välillä kyllä nekin jää syömättä,kun on kiire päivä��

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun työ pyörii aika paljon muun muassa autojen parissa. Esimerkiksi sekä haen että toimitan autoja ympäriinsä ja siitä johtuen joinain päivinä saatan pysyä koko päivän omassa pisteessäni ja välillä huitelen ihan missä sattuu. :) Sen takia en myöskään jaksa ottaa eväitä mukaan, koska välillä sitä veivataan kymmenen eri auton väliä päivässä hirveällä vauhdilla niin omassa olkalaukussa on ihan tarpeeksi roudattavaa. Ja sitten taas siellä omalla toimistolla on se ja sama kipaista kotiin syömään - se on ihan huikea etu! :)

      Poista