sunnuntai 2. elokuuta 2015

Mitä helvettiä tapahtui kesälle 2015 ja suurille suunnitelmille?!

Enää vain pieni rykäys ja sitten on syksy. Mähän uhosin olevani syksyllä koko tähänastisen elämäni huippukunnossa, koska takana olisi ihan järjetön määrä treeniä kesällä. Olisin pelkkää tiukkaa lihasta ja loputonta kestävyyttä.

Joten, kesällä olen tehnyt töitä, töitä, töitä, sairastanut, tehnyt töitä, sairastanut ja tehnyt lisää töitä. Viikko sitten kävin Malminkartanonhuipulla kiipeämässä rappusissa oman ennätykseni kymmenellä nousulla ja ehkä kerran tai kaksi salilla ja muistaakseni yhtä monta kertaa fillaroimassa. Eli alkuperäiseen suunnitelmaan nähden kesä 2015 meni käytännössä aivan reisille. En nyt sentään onnistunut lihoamaan kuin korkeintaan kilon tai pari - näin tuntumalla arvioiden.


Pitäisikö nyt masentua ja ahdistua ja niiskuttaa ja rypeä itsesäälissä? Miksi suotta! :) Jos tässä on jo kaksi vuotta uhrattu elämäntapojen remontoinnille, niin mitä hittoa parista kuukaudesta? Työkiireet veivät odottamattoman ison osan energiasta, lomaa ei ollut lainkaan ja terveys petti moneen otteeseen. Etenkin viimeiseksi mainitun tekijän suhteen on oltava varuillaan. Kärsin tällä viikolla jo toisen angiinan lyhyen ajan sisään ja tätä lajia alkais jo riittämään. Vaikka ei sen puoleen - katoaa se viimenenkin kesäturvotus, kun on viikon lähes syömättä. ;)

Vähän kesäpehmeyttä pinnassa.. ;D
Olen hyvin ylpeä kesän ruokailuista. On joo herkuteltu keskimääräistä enemmän, mutta perusrunko syömisessä ei kadonnut mihinkään. Ja se nyt olkoonkin taas hyvä osotus siitä, että syöminen ratkaisee enemmän kuin liikunta. Mutta se kaipuu ja ikävä urheilun pariin on todella jäätävä. Punnitsen tällä hetkellä todella raskain mielin menenkö heti huomenna kesätauolta palaaviin lajitreeneihin. Joku todella fiksu ei edes harkitsisi menevänsä, mutta hei, mä nyt en ole sen sortin viisaudesta tunnettu..

Jep jep, en totta tosiaan päätynyt tämän kesän jäljiltä olemaan elämäni huippukunnossa. Mutta kuten moni on hauskasti laittanut merkille, niin mitä väliä, kun ei näillä keleillä ole pahemmin ollut tarvetta bikineissä kirmata! ;)

Elämässä on nyt palaset sen verran kohdillaan, että alkajaisiksi sanotaan nyt tonne jouluun asti painettavan niin satalasissa. Koska hei - kesä se on taas ensi vuonnakin! ;)

2 kommenttia:

  1. Ihan samat fiilikset, minne se kesä oikee katos?! Paljon oli kaikkii suunnitelmii ja joo tulipa taas tehtyy.. Mun oli tarkotus kesällä keskittyä kunnolla laihduttamiseen ja paino on tippunu vaivaset 3 kiloa??? Kyllä nii ärsyttää ku alkukesästä aattelin että jee syksyllä näytän jo paremmalta mutta paskat (sori :D). Ylipainoa on siis vielä yli 10 kiloo joten pikkusenko turhauttaa.. Nytki on paino kuukauden junnannu samassa 85 tai vähän päälle ja ei vaan voi mennä sen alle, ei sitte millää.. Kyllä tuntuu kesä nii hukkaa heitetyltä ku ei mittää saanu aikaseks :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hei, mun mielestä on ihan jäätävän kova saldo, että sä olet laihtunut etkä lihonut. :) Ei siis mitään hätää, onhan tässä koko loppuelämä aikaa kevennellä ja opetella uusia elämäntapoja, eikö?! Tsemppiä! :)

      Poista