lauantai 21. marraskuuta 2015

Ai miksi? No koska se on parasta, siksi!

Just tällä viikolla sanoin, että yhdellä sun toisella menee aivan varmasti hermot tähän mun lajivaahtoamiseen. Mutta toisaalta, jos joku siitä hermostuu, että mulla on ihan jäätävän huikee fiilis harrastamisesta, niin ehkä se siinä kohti ei enää ole multa pois? ;)

Tänä viikonloppuna olis tossa naapurissa ollut tekniikkaleiri, mutta se jäi nyt päivystysvuoron takia välistä. Onneksi hätä ei ole tämän näköinen, koska tarkalleen kahden viikon päästä on syysleiri! Ensi vuoden alusta olisi tarkoitus päästä myös laajentamaan tätä lajitreenien määrää ja päästä vetämään 5-6 lajitreeniä viikkoon. Saattais päästä vähän edistymäänkin johonkin suuntaan!

Sitä intoa kaikkeen muuhun treenaamiseen odotellaan edelleen, mutta en jaksa ottaa minkään sortin stressiä. Semmonen etäinen houkutus on aina välillä, että josko sitä käväsis salilla ihan lihaskuntoharjottelemassa, mutta jotenkin sitä vaan päätyy lopulta pelkästään sinne nyrkkeilysäkin äärelle mäiskimään. Ajatuksena kuitenkin ihan kiva! Onneksi XXL:n muokattavalla käsipainosetillä nyt on pahimpaan laiskotteluun saanut kotonakin tehtyä ihan kivaa treeniä vähän koko keholle. Sellasta pientä hereillä pitämistä.

Kyllä mä sit vissiin semmonen laumaeläin olen, että sitä tarvis jonkun kaverin salille mukaan sittenkin. Vaikka aina oon sanonu et yksin treenaaminen on parasta, mutta eihän tästä tule hevonhelvettiä yksinään! Viime keväänä kaverin kanssa käytiin ahkeraankin ja oli vähän eri meininki tässä salipelleilyssäkin, koska sillon sitä oli koko ajan kipeenä jostain kohti. Mutta nyt ei pääse edes salille asti - kunnon rääkkitreenistä puhumattakaan! Etsintäkuulutetaan huonokuntoinen ja selkärangaton kaveri mukaan salille, lupaan ruoskia ja olla tunnollinen ruoskittava. Tulet katumaan ja odottamaan uusintaa, samaan aikaan molempia. ;)

Torstaina oli kivat treenit. Tehtiin käytännössä koko treeni samaa tekniikkaa mikä tarkottaa luonnollisesti sitä, että siihen sai helvetin hyvän otteen ja pysty mättämään ihan perkeleellisen lujaa. Parina mulla oli jantteri, jonka kanssa on pahoinpidelty toisiamme peruskurssilta asti. Ei sparrattu lainkaan, mutta onnistuttiin silti vetämään ittemme aivan totaalisesti piippuun. Valmentaja oli jossain vaiheessa kuvannu pätkän tätä huitomista ja onhan se nyt koomista katsottavaa. Tottakai täytyy puolustautua, että tässä kohti on varmaan jo sen kolme varttia tahkottu täysillä ja se kyllä näkyy tekemisessä. Ne kaikista loistavimmat sarjat jäi ihan kokonaan kaikilta näkemättä, me oltiin ihan jäätävän taitavia! Niin siis siihen asti, kunnes se videoklippi kuvattiin.


Ei ole kuulkaa toverit tolla suojauksella mikään ihme, että vähän nepparissa kolisee sparratessa! ;) Mutta vaikka suoritus ei nyt niin kovin nättiä olekaan, niin kertakaikkisen mikään ei poistä sitä miten älyttömän hauskaa oli! Rävellettiin ja sekoiltiin ihan urakalla kuten aina, mutta saatiin muutama niin nappisuoritus, että niiden voimalla jaksaa hehkuttaa edelleen.

On kivaa, että on viikonloppu, mutta en mahda sille mitään, että odotan maanantaita jo ihan jäätävällä innolla - ihan vaan koska, noh, TREENIT!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti