lauantai 9. tammikuuta 2016

Potkunyrkkeilyn peruskurssin alkamisajankohta muuttui!

Täällähän mä olen vaahdonnut jo moneen otteeseen, että Keravalla alkaa potkunyrkkeilyn peruskurssi 18.1., mutta päivämääräksi on muuttunut 25.1. Joten jos siellä joku vielä empii tätä juttua, niin sai viikon lisää armonaikaa kerätä itsensä ja ilmoittautua mukaan! ;)


Ja jos jollain on (ihan ymmärrettävästi) antipatioita Keravaa kohtaan ja/tai on hirveä kiire päästä treenaamaan hetijustnytvälittömästi, niin pysyäksemme edelleen Keski-Uudenmaan alueella tarjoaa siihen loistotilaisuuden Tuusula Fighter Club, jonka peruskurssi starttaa jo maanantaina 11.1.2016! Tällä viikolla kävin tässä uudessa seurassa parit treenit ja tätä seuraa voi suositella noin äkkiseltään vähintään yhtä lämpimästi kuin Keravan porukkaa. Vastaanotto oli täälläkin äärimmäisen ihana!

Näinä vuoden alkuviikkoina starttaa peruskursseja lajissa kuin lajissa ihan ympäri Suomen, joten Google auki ja itselle sijainniltaan lähintä tai muuten mieluisinta peruskurssintarjoajaa kohti!

Kuten me kaikki tiedämme, blogeja hyödynnetään mainosväylinä tänä päivänä todella ahkerasti, joten haluan terottaa, hioa ja takoa jokaisen päähän, että en hyödy tästä mainostamisesta mitään. Tässä ei ole mitään Läskiblogia hyödyttävää kaupallista tekijää. Teen tämän yhä edelleen vain ja ainoastaan rakkaudesta lajiin! :) Ja edelleen toivon koko sydämestäni, että tatamilla tavataan! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti