tiistai 19. tammikuuta 2016

Se paljon puhuttu kehonhuolto

Kaiken liikunnallisen toiminnan ja urheilun lienee laiminlyödyin osa-alue on kehonhuolto. Miettikää nyt, kenellä on aikaa ja mielenkiintoa esimerkiksi VENYTELLÄ säännöllisesti?! HAH! Allekirjoittanut on aina jättänyt sellaset ämmien puuhastelut ihan omaan arvoonsa - ja sen kyllä huomaa!

Kuten me kaikki tiedämme, niin mähän olen niin jumissa ja kierossa ja kankee ja vino ja tönkkö ja rikki. Jokaista lihasta kiristää ja kaikkialle sattuu ja selkä on jumissa ja lonkankoukistajat niin kireenä ettei jalat tahdo liikkua. Täysin joustamattomista takareisistä puhumattakaan. Mutta minähän en venyttele enkä kuuntele ohjeita enkä varmaan hanki sitä rullaa, jota suunnilleen jokainen on suositellut, jonka kanssa aiheesta puhunut.

Treenitön perjantai-ilta houkutteli Tori.fi:n ihmeelliseen maailmaan ja sitä kautta löysin pikkurahalla itselleni rullan. Se on kova, kompakti ja pienillä kohokuvioilla varustettu. Nyt toi alko kuulostamaan jo jonkun ihan muun kuvailulta, etenkin kun näiden ominaisuuksien lisäksi tämä vehje tuottaa ihan uskomattoman määrän ihanaa kipua ja tuskaa pienestä koostaan huolimatta. Olisi ehkä ihan hyvä muotoilla toi teksti nyt ihan kokonaan uusiksi.. Olkoot. ;)

Lauantai-illan ja sunnuntaiaamun olen maannut tämän uuden ystäväni päällä mitä ihmeellisimmissä asennoissa. (Ei, mä en saa tästä tekstistä enää mitenkään normaalia, tää nyt meni vähän näille raiteille. Sori.) Ja on nyt pakko ihan asiallisesti ja tosissaan sanoa, että kyllä sitä on niin tavan idiootti, kun ei ole tätä tehnyt aikaisemmin. Netflix viihdytti läppäristä tänä aamuna ja rullailin lähes kokonaisen jakson verran jalkoja ja selkää. Sen jälkeen kiersin selkää ja se kallonpohjasta häntäluuhun asti kuulunut rutina kuului luultavasti naapuriin asti, niin älytön pauke lähti rangasta. Se fiilis oli kertakaikkisen huikee!

Alaselkähän mulla on välillä lyönyt viime viikkojen aikana niin pahasti jumiin, etten oikeasti ole meinannut päästä autosta ulos ja jopa käveleminen on sattunut. Nyt ei satu - ei ainakaan niin pahasti, että se rajottais liikkumista. Ja kun saa runnottua vähän noita lonkankoukistajiakin auki niin saattaa jopa jalatkin alkaa vähän liikkumaan.

Ehdottomasti parhaiten sijotettu kymmenen euroa ikinä!


2 kommenttia:

  1. Pitääsköhän munkin nyt sitte ruveta vakavasti harkitsemaan tuon rullan hankintaa?!

    VastaaPoista