sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Tiedän jo uhonneeni, mutta jos en menisikään kuntosalille..?

Tammikuun kymmenes päivä ja Läskiblogi on jo kovaa vauhtia viskaamassa "uudenvuodenlupauksia" olan yli romukoppaan. No sehän yllättävää!

Mähän kovasti uhosin, että kävisin viikottain kuntosalilla. Edes kerran viikossa. Ehkä jopa kaksi. MUTTA. Nyt se tuntuu kovaa vauhtia painuvan unholaan koko ajatus. Uskaltauduin alkuviikosta mukaan uuteen tappeluseuraan ja sen seurauksena mulla on nyt mahdollisuus tapella maanantaista perjantaihin joka päivä ja uusi seura tarjoaa lauantaisin kahvakuulailua.

Näiden lisäksi on otettava myös huomioon, että edelleenkin on kokopäivätyö ja koirat. Ja laiskottelulle pyhitetty sunnuntai. Vaikka mistä vinkkelistä katson tätä kalenteriani, niin kuntosalille on älyttömän vaikea löytää aikaa. Ja maksan koko ajan täyttä kuntosalijäsenyyttä siitä, että ehkä ehtisin kerran viikossa treenaamaan salilla. Etenkin kun tein tässä sellasen huomion, että toi kotona muunneltavilla käsipainoilla, jumppapallolla ja kehonpainolla jumppaaminen on oikeastaan ollut aika kivaa.

Taloudellisesti tässä vaiheessa näyttäis olevan kannattavampaa maksella yksittäisistä kuntosalikäynneistä, jos semmosia joskus tulee. Ja pääsis samalla tästä painostavasta tunteesta ja pakosta mennä salille, koska siitä maksaa joka kuukausi kuitenkin monta kymppiä.

Koska sehän me jo kaikki tiedetään, että tappelemisesta en jousta. Mutta sen puolen täydentäminen lenkkeilyllä ja kotijumpalla kuulostaa nyt ihan suunnitelmalta, johon ei kuntosalia tarvita. Ehkä tässä nyt on se ensisijainen kokeilu, johon lähdetään. Alkuvuoden treenitahti tulee olemaan kova ja sekös mua riemastuttaa! On pukeuduttu lämpimästi, ahmittu paljon vitamiineja ja minimaalisesti sokereita, nukuttu mahdollisimman hyvin ja tehty kaikki vaan siksi, että tämä hyvänä pysynyt terveys ja sen ansiosta saatu katkeamaton treeniputki jatkuisi samaa rataa.

Nyt meinaan sujuu!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti