maanantai 15. helmikuuta 2016

Enkä mä edes tykkää parsakaalista!

Parsakaali on varmaan semmonen aika tyypillinen lapsuudesta jäänyt inhokki. Mä kylläkään en muista koskaan saaneeni kammoa sitä kohtaan, mutta silti en juuri ikinä syö. Kruunusekoituksessa se menee, mutta ei koskaan pelkkää parsakaalia.

Viikko sitten ravintolassa söin kanaa ja vuohenjuustoa kasvisten kanssa ja siinä mukana olleet parsakaalit olivat rapeita. Ja jonkun annokseen liittyneen kastikkeen kanssa ihan älyttömän hyviä!! Kotona piti heti testata tällästä ratkasua ja tein parsakaalit uunipellillä. Uuni ihan helvetillisen kuumalle ja pellille levitellyt parsakaalit uuniin ajaksi X. Jossain vaiheessa pyörittelin parsakaalit ympäri ja heitin vähän yrttisuolaa mukaan ja takaisin uuniin. En osaa sanoa aikaa, mutta kyllä sen näkee, kun ne alkaa siitä "kukkaosasta" kuivumaan ja rapeutumaan.

Kaveriksi otin laiskana ihan jonkun valmiin tyypillisesti sipsien kanssa vedettävän dipin ja voi morjens! Mä vedin laakista varmaan kilon parsakaalia - enkä edes tosiaan tiennyt tykkääväni siitä! Ehdottomasti kaikista älyttömistä mieliteoista paras - parsakaali. Enpä olisi tätäkään päivää uskonut näkeväni..4 kommenttia: