maanantai 14. maaliskuuta 2016

Foihan Forsman ja Läskiblogin virallinen voimajuoma!

Sain tammikuussa ystävältäni synttärilahjaksi muun muassa Forsman Tean tuotteita. Muhun iski välitön hulluus näitä kohtaan ja nyt mulla keittiö pursuaa noita kauniin värisiä pusseja pitkin pöytiä! GoExpossa Forsman Tealla oli toisekseen myös ihastuttavan kauniit myyntipisteet, tykkäsin kovasti! Luonnollisesti sieltä tuli myös ostettua täydennystä varastoihin.

No mikä hitto se Läskiblogin voimajuoma sitten oikein on? Siihen on käytetty haudutettua matea, jonka kaveriksi loraus kuohukermaa ja lusikalliset sekä hunajaa että kookosöljyä. Aggressiivisella lusikalla vatkaamisella öljykin saadaan sujuvasti sekoittumaan, eikä se jää pelkästään pinnalle kellumaan. Olkoot lumevaikutusta tai ei, mutta mä vannon tän taikajuoman nimeen ehdottomasti, että sen voimalla mä jaksoin painaa viime viikon treenit kuin eläin!

Läskiblogi suosittelee! ;)
2 kommenttia:

  1. Mate-tee on ihan parasta, niinkuin nuo Forsmanit ylipäätänsä (hamstraan niitä aina kaikilta messuilta, kun halvalla saa :D). En oo kyl koskaan tuunannut sitä kuin korkeintaan hunajalla.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joooo mä oon niin huomannu! Aina kun kokeilen jotain uutta makua niin rakastun ihan totaalisesti entistä palavammin. :D Tää on ihan loputon suo. ;D

      Poista