lauantai 9. huhtikuuta 2016

Hei hei, Miinuskolkyt!

Mua on jo pitkään rassannu blogin alkuperäinen nimi Miinus kolmekymmentä. Blogin alkumetreillä tärkeintä oli painaa määrä X, tärkeintä oli saada 30kg painoa pois ja saada vaakaan tietyt lukemat. Koko juttu lähtökohtaisesti pyöri vaan numeroiden ja laihtumisen ympärillä.

Nyt kuitenkin viimesen vuoden aikana blogin aihealueet on lähteneet laajenemaan varsin isosti ja se itse paino ja laihtumisen kyttääminen jäivät aika onnettomaan sivurooliin. Liikunta ja henkinen hyvinvointi ja sen kehittäminen on ottaneet semmosen niskalenkin tänä päivänä teksteissä, että miinuskolkyt on pelkkä muisto vaan.

Läskiblogi on edelleen rakkaudella Läskiblogi, mutta virallisesti se on nykyään Team KOnna. Saan niputettua samaan läjään tonne linkkeihin myös Koirablogin, jota pienimuotoisesti taas elvytellään vähän tohon kylkeen, kun on taas niin paljon kaikkea koira-aiheista kerrottavaa ilmennyt.

Team KOnna vapauttaa mut siitä kolmenkymmenen pudotettavan kilon tuskasta ja vapauttaa blogin käyttöön kaikki mahdolliset aiheet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti