lauantai 2. huhtikuuta 2016

Pitkästä aikaa Läskiblogin keittiössä - täytetyt paprikat!

Sitä nopeeta ja helppoa kotiruokaa kun aina niin kovasti peräänkuulutetaan niin täytetyt paprikat uponnee siihen kategoriaan aivan täysin. Halkaistun paprikan sisään kun heittää haluamansa täytteet ja ehkä vartin verran käyttää uunissa niin se on siinä. Mun paprikat tosin on uunissa jopa pienemmänkin ajan, koska tykkään paprikan säilyvän rapeana. Juuston kun vaan kärventää siihen päälle niin hyvä on.

Tänään mentiin yhdistelmällä yrttituorejuusto, salaattijuusto ja sipuli-jauhelihasekoitus. Katoksi vähän kermajuustoa ja sopivasti kuumaan uuniin sopivaksi ajaksi ja eikun syömään. Kaiken kruunasi tottakai pilvettömältä taivaalta porottava aurinko, joka tosiaan paistaa tähän lasitetulle parvekkeelle käytännössä koko päivän. Ilman lasejakin täällä pärjäisi aika kivasti, mutta tällä hetkellä mun parvekkeella on ihan täysi kesä. Pitkähihasen ja pitkät housut sai heittää pois alle viiden minuutin ja hiki valuu silti. Emme valita. Yhtään emme valita. <3

Tarkka analyysi ateriasta:

Hiilihydraatit: Ei mitään käsitystä
Proteiinit: Ei mitään käsitystä
Rasvat: Ei mitään käsitystä

Muuta: Nälkä lähti ja maistui äärimmäisen hyvältä.

Viiden tähden kotikeittiö kuittaa!Iltapäivällä aurinko paistaa suoraan lämpömittariin ja saadaan helposti lukemia +35C jo tälleen keväälläkin. Kesähelteillä meinaa räjähtää koko mittari..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti