torstai 14. huhtikuuta 2016

PopUp! Tuusula lauantaina 16.4. Tervetuloa landelle!

Tuusulassa järjestetään tämän viikon lauantaina eli 16.4. PopUp! Tuusula -tapahtuma, jossa paikalliset yrittäjät ja yhdistykset ovat esittelemässä toimintaansa. Tulkaa nyt ihmeessä sieltä isoista kaupungeistanne kattomaan, kun pikkukylän ihmeet kokoontuu kaikki saman katon alle. ;)

Koska siis haloo, kuinka usein pääsee tapahtumaan, jossa Tuusulan kirjastoauto saa NIMEN?! HÄH?! Siis sehän on vähintään kolmanneks suurin tapahtuma koko maassa tänä vuonna! Luulen että noin puoli Suomea on henkeään pidätellen odottanut koko alkuvuoden, että millä nimellä saamme jatkossa Tuusulan kirjastoautoa kutsua.

Tapahtuman juontajana toimiva Katja Ståhl on mulle tuttu lähinnä bloginsa kautta ja jos hän on puolikskaan niin hauska ja sanavalmis kuin teksteissään, niin voi olla ihan toimiva juontaja kertakaikkiaan!

Mun on pakko sanoa, että nyt tässä kun on tätä hyötyliikuntaa harjotettu ja Polo-parka jäänyt seisomaan pihaan myös kauppareissujen ajaksi, niin olen tajunnut miten vähän tunnen edes tätä kotikylää. Kun raahasin kauppakassia cityn laidalta toiselle apteekkiin niin vasta ensimmäistä kertaa aloin kattelemaan, että täällä on ihan järjetön määrä pieniä yrityksiä. Kaikkea mitä en oo koskaan edes nähny, kun oon vaan autolla huristellu markettiin ja marketista kotiin. Eilen sitten ilta-auringossa kattelin, että voi vitsi miten on hienoja persoonallisia pieniä putiikkeja tämäkin pikkunen kylä täynnä. Joten musta on ihan älyttömän siistiä, että onneton kuitenkin niin lähellä kaikkea oleva Tuusula (ja tapahtumapaikkana toimiva Hyrylä) saa oman hienon tapahtuman ja mahdollisuuden esitellä omia pieniä hienouksiaan. <3

No toki tässä vedellään kotiinpäin nyt niin että soi, koska Tuusula Fighter Club osallistuu PopUp! -tapahtumaan myös, jee! Mä oon ite keikkumassa itse tapahtumapaikalla TFC:n nimissä koko päivän, joten saa tulla heittämään yläfemmat. Samaan aikaan on muutaman sadan metrin päässä TFC:llä avoimet ovet, joten kun PopUp! -riennot on nähty niin kannattaa käydä pyörähtämässä salilla vaikkapa kaffella ja kurkkimassa lajinäytöksiä tai lasten kamppailuharjoitusta.


Ja erityishuomio: 5.5. Tuusula Fighter Club järjestää jälleen nyrkkeilyn intensiivikurssin. Pikakurssilla saa haltuun nyrkkeilyn perustekniikat ja vaikka TFC:n kuntonyrkkeilyyn saa koska tahansa tulla myös ilman pohjaoppeja, niin moni saattaa kokea mukavammaksi hallita ensin perusteet ja lähteä sitten varsinaisiin treeneihin mäiskimään. Sama juttu kuin viimeksi, tämän matalammaksi kynnys alottaa ei enää vaan tule!

PopUp! -tapahtuman yhteydessä on oiva tilaisuus tulla avoimien ovien varjolla kurkkimaan miltä näyttää kodikas pieni sali ja tunnustelemaan lämminhenkistä fiilistä ja tutustumaan lajeihin. Tässä porukassa häärää aikamoinen kirjo kaikenkokoista, -ikäistä ja -tasoista treenaajaa, joten tähän soppaan on helppoa sotkeutua mukaan. Näissä kuvioissa vaan ihan hirveä riski on, että kunto lähtee kasvamaan ja joutuu lähtemään huippufiiliksen kanssa treeneistä kotiin. Aijai. Sen kuuluisan kesäkunnon metsästäminen ei tästä kyllä enää paljoa hauskemmaksi muutu. :)

Joten nyt lauantaina 16.4. lähdette koko perheen tai kaveriporukan tai vaikka naapurin kanssa ihmettelemään maalaistollojen kyläjuhlia landelle Tuusulaan! ;) Huomioikaa äärimmäisen toimivat julkiset kulkuyhteydet, sillä junasta täällä ei ole kuultukaan (kuulemma Keravalla ja Järvenpäässä semmonen kulkee..) ja se yksi ainoa linja-auto taitaa kulkea kerran kolmessa tunnissa. Tai siltä se ainakin näin ex-vantaalaisesta tuntuu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti