keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Vihdoinkin raiteilla?

Olen huomannut lähiviikkojen aikana kieltäytyneeni herkuista ja jopa käteen asti tarjotun suklaapatukan lahjoitin myöhemmin vaivihkaa eteenpäin. Mieliteot ovat hyvin lieviä ja etäisiä, aika semmosella "normaalilla tasolla" ja siksi kovin helppoja ohittaa.

Jonkun viikon olen onnistunut ihan raivolla välttelemään viljoja, gluteenia ja tärkkelystä oikeastaan lähes täysin. Edes syvästi rakastamiani Nutisalin Honey -pähkinöitä en ole syönyt. Lopputuloksena mun jo pitkään huonona ollut kasvojen iho on vihdoin ja viimein kunnossa. Viimesetkin näppylät alkaa häviämään ja iho on puhdas ja koko ajan isommalta alueelta sileä.

Tähän mun muutenkin naiselliseen olemukseen sopii ihan loistavasti se, etten hoida ihoani miltään osin käytännössä mitenkään. Mun kotona olevat kaksi ihon kosteuttamiseen tarkoitettua tuotetta on joltain saatuja ja olleet tässä taloudessa jo vuosia. En koskaan rasvaa ihoa eikä ole kokoelmaa hienoja puhdistusaineita. Sen sijaan ravinnon mukana iho elää koko ajan. Naamasta näkee alle vuorokaudessa, jos on syöty jotain huonoa, kuten viljaa tai paljon sokeria. Samoin makeanhimo kertoo välittömästi huonoista syömisistä.

Nyt vaan on ollu todella helppoa. Laitan paljon kananmunien piikkiin, koska on jouduttu syömään aika pienellä budjetilla ja kananmunat palvelevat siinä kohti täydellisesti. Nyt on mennyt jo kaksi viikonloppua peräkkäin kotona norkoillen tekemättä mitään enkä ole mennyt lainkaan pitkin seiniä. On tulossa erikseen oma tekstinsä tietoisesta rauhottumisesta, koska se on tosiaan tehnyt ihmeitä. Sisäisen rauhan metsästys on metkaa hommaa!

Anyhow, ei mielitekoja, iho puhdistuu ja vatsa on pysynyt kokonaan kivuttomana. Se jo itsessään motivoi jatkamaan ja karsii huonoja valintoja entisestäänkin. Maitotuotteita vois kyllä vähän vähentää, nyt on aika paljon mennyt juustoja eri muodoissa, tosin kermasta en edes aio luopua. Kermarahkaa on mennyt ehkä purkki viikossa jos sitäkään. Siihen entiseen kermarahkan päivittäiseen mättämiseen verrattuna maitotuotteidenkin kulutus on aika hyvässä jamassa.

Ravinto, lepo, henkinen hyvinvointi ja liikunta. Tällä hetkellä on kaikki kokonaisuutena aika hyvin hallussa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti