keskiviikko 25. toukokuuta 2016

Raastinraudasta kauniita lapsuusmuistoja

Nyt tulee ehdottomasti kaikkien aikojen tärkein postaus. Kun olin ihan pienen pieni niin mummolassa ei tarvinnu mitään purkkiruokia syödä. Ihan erityisesti tuli mieleen kuinka mummo teki hedelmistä aina raastetta. Eilen sitten kauppareissulla oli ihan pakko ostaa raastin ja heittäydyin maanantai-illan kunniaksi ihan villiksi ja ostin omppujen lisäksi myös banaanin. Tosin kyllä, vain yhden banaanin, ei nyt sentään ihan vallattomiksi ruveta sentään.

Iltapalaksi meni siis yksi raastettu banaani ja omppu, siemeniä ja kermarahkaa. Niin hyvää! Ja hedelmämössö oli ihan kuin kakarana, nam. <3 Onneksi myös tuoretta marjaa alkaa taas saamaan, pakastin on jo syöty tyhjäksi ja marjoja, etenkin tuoreita, on ollut IKÄVÄ! Ei mulla muuta. Tuli ikävä mummolaan. ;D


3 kommenttia:

 1. Raastettua banskua! Siistiä! Pakastitko sitä ennen raastamista vaiko ihan pehmeeltään raastoit? Oi, ja raastinrauta on ihan paras kun raastaa sillä varhaiskaalisalaatin! Nom nom!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan silleen tuoreeltaan vaan raasto menemään. :D Tommosia mössöjä mummo teki mulle aina pikkukakarana, naaammm! <3 Ja peukku myös tolle kaalille!

   Poista
  2. Haha, selvä :-) Pitääkin kokeilla tuota banaaniraastetta :) Ja mössöt on ihan parhautta! Niihin voi sössätä vaikka ja mitä ja (lähes) aina on hyvää! :-) Etenkin ennen tilipäivää
   - ruokavirtuoosimössöt on usein jopa parempia ja monipuolisempia kuin päivittäinen perusruoka! :-) Mössöt kunniaan!

   Poista