maanantai 25. heinäkuuta 2016

ARVOTAAN lisää tappeluaiheista opetusta! KUNTONYRKKEILYN INTENSIIVIKURSSI!"KÄÄÄÄK! KUUKAUSI LOPPUU KESKEN! AR-VON-TA!!!
Jumankauta viikon päästä arvotaan enkä oo muistanu laittaa tätä (kunto)nyrkkeilyn intensiivikurssin arvontakuvaa edes esille. Nyt äkkiä!
Pistäs kuule tykäten oheisesta kuvasta tällä sivulla niin olet mukana arvonnassa, josta vipataan voittajalle ilmainen pääsy kuntonyrkkeilyn intensiivikurssille. Kyseinen kurssi järjestetään lauantaina 20.08.2016 Tuusula Fighter Clubin salilla Tuusulan Hyrylässä (arvo 20€).

Sama juttu kuin potkunyrkkeilyn peruskurssin arvonnan kanssa, että tätäkään voittoa ei sitten ole pakko käyttää itse, vaan sen voi lahjoittaa jollekin sitä enemmän tarvitsevalle tai haluavalle. Yhden päivän minikurssilta saat perustaidot kuntonyrkkeilyä varten haltuun ja pääse laittamaan nyrkit heilumaan hyvillä pohjatiedoilla.
Saa heittää jakoon tai ilmiantaa vaikka kaverin tohon kommenttikenttään, jolle vois maistua hikinen, tehokas ja hauska treenimuoto!
ALA TYKKÄÄMÄÄN! NYT!!
Osallistumisaikaa on 31.07.2016 saakka, voittaja julkistetaan tällä sivulla 1.8.2016 - eli vaan viikko enää jäljellä!
Facebook ei ole osallisena tässä arvonnassa. Ylläri.."

Nyt siis vähän vauhdilla Läskiblogin Facebook-sivulle tykkäilemään hopihopi! Jos potkunyrkkeily tuntuu liian hurjalta niin kuntonyrkkeily sopii kyllä likimain kaikille. TFC:llä treenaa sujuvasti teinit, seniorit ja kaikki mahdolliset siitä väliltä. Monipuolista tekemistä jonka tehoja saa säädeltyä helposti tekijän kunto- ja taitotason mukaan. TYKKÄÄ!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti