torstai 28. heinäkuuta 2016

Somefeikki - ja ylpeä siitä!

Esitellään ensin tänään kesken työpäivän otettu kuva:


Voin kertoa salaisuuden: MÄ EN NÄYTÄ TOLTA!

Sosiaalisessa mediassa saa koko ajan olla varpaillaan kuvien todenmukaisuuden kanssa. Filtterit ja kuvanmuokkaukset tekee suoranaisia ihmeitä kuviensa kohteille ja muutenkin Facebookin ja blogien kautta täydelliseksi maalailtu elämä saa loppusilauksensa virheettömillä kuvilla. Täydellisyyttä alusta loppuun.

Mutta mun mielestä on ihanaa olla somefeikki. Mun energiankäyttö "turhamaisuuksiin" on aika minimaalista ja oon oikeastaan aika avoimen ihailevasti kateellinen ihmisille, jotka päivästä toiseen jaksavat laittaa itsensä upeiksi naamaa, hiuksia ja vaatteita myöten. On aika hurjaa mun mittakaavassa jos oon vaivautunu laittamaan ripsiväriä ja edes melkein puhtaat farkut. Joten se kameran silottelema ja filtterein kaunisteltu kuva on se mun pieni pala turhamaisuutta. Se on ihanaa! Pään asento, ilme, hiukset ja monen monta kuvaa parhaan otoksen valitsemiseksi Instagramin käsittelyyn. Kontrastit, varjot ja filtterit kohilleen ja eiku tykkäyksiä kerjäämään.

Kyllä mulla sen yhden kuvan ulkopuolella on ihan riittämiin aikaa olla se epänaisellinen risteytys pullasorsaa, rekkalesboa ja mummonpotkijaa - ja sekin on mulle oikein jees. On oikeestaan ihan nastaa olla minä. Tollasen kaunistellun kuvan jälkeen kelpaa taas kiskoa tukka ponnarille, aurinkolasit silmille ja lava-autolla ajellessa todella epäkorrektisti laulaa biisien mukana. Mutta rakastan myös sitä vaivalla askarreltua sotamaalausta ja välttävää määrää hiustenlaittoa, joka voidaan kruunata korollisilla kengillä ja mekolla. Se on harvinaista, mutta oikein kivaa.

Ja kuitenkin on aina yksi porukka ihmisiä, jotka tietää sen kaikista karuimman todellisuuden - mä treenaan niiden kanssa. ;)

Ollaan siis ilolla ihan helvetin turhamaisia pinnalta ja kuvissa, kunhan pidetään se kuuluisa sisäinen kauneus aitona. <3

2 kommenttia:

  1. Musta tuntuu että mä näin sut yksi päivä ajalemassa valkoisella lava-autolla! En nyt niin ois kiinnittänyt huomioita mutta kun sä lauloit ihan hulluna siellä! Ja mulle tuli hyvä fiilis ja ajttelin että salee Jonna! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haaahahahahaaa!! :D Valkosella lava-autolla ajelen joo ihan pitkin poikin Uudenmaan aluetta ja joskus pitkällä sen ulkopuolellakin, että aika varmasti arvauksesi osui oikeaan. Mun mielestä autossa laulamista on ihan turhaa tehä muuten ku tunteella ja ihan täysiä. ;)

      Poista