keskiviikko 3. elokuuta 2016

Arvonnat suoritettu, treeni"tauko" ja loma tulossa!

Tosiaan maanantaina Läskiblogin Facebook-sivulla arvottiin alta pois kuntonyrkkeilyn intensiivikurssin sekä potkunyrkkeilyn peruskurssin voittajat. Peruskurssihan tosiaan starttaa TFC:llä 15.8., nyt olis oikein pätevä tilaisuus lähteä messiin riehumaan! Kuten oon monesti kertonutkin, niin potkuyrkkeilyn peruskurssille lähteminen ei edellytä mitään tietoja tai taitoja ennestään kamppailulajeista, siellä se kaikki opetellaan yhdessä. Ja jos potkiminen tuntuu hurjalta tai ei halua sen tyyppistä kontaktilajia niin (kunto)nyrkkeily on äärimmäisen pätevä vaihtoehto ja siihenkin järjestetään pieni intensiivikurssi lauantaina 20.8.


Mulla alkaa perjantaina - kyllä, aivan oikein - LOMA! Yli kaksi vuotta töitä putkeen ilman lomaa on tehnyt tehtävänsä ja tulevasa kolmen viikon lomasta olen ollut jo ennakkoon hyvin hyvin hyvin iloinen. Vannoin käsi sydämellä, että ensimmäisen viikon olen kokonaan pois treeneistä. Olen nyt tähän mennessä sen verran loiventanut jyrkkää linjaani, että käyn treenaamassa vain maanantaina ja tiistaina, jolloin loppuviikko on kokonaan treenitöntä - sehän jo ihan täyslepoviikko normaalirytmiin verrattuna, eikö?!

Loppuviikko menee peltipurkilla Suomenlahdella Viroon ja takaisin seilatessa parillakin eri porukalla. Ensimmäinen reissu hotelliyöpymisineen tapahtuu isovanhempien ja pikkusisarusten kanssa, joten uskallan odottaa paljon syömistä, maltillisesti juomista ja reilusti nukkumista. Seuraava viikonlopulle ajoittuva reissu tapahtuu sitten kaveriporukalla, joten siinä yhteydessä sen syömisen ja nukkumisen mainitseminen olisi lähinnä todella iso vitsi. Ja sitten on sinä viikonloppuna tietysti myös Boxing Night, että aiotaan kytätä myös vähän väkivaltaurheilua. Koirista aion hankkiutua viikoksi eroon, joten mussukat pääsevät maalaismaisemiin likimain viikoksi nauttimaan omasta aidatusta pihasta ja mä saan olla ajattelematta mitään.

Loput kaksi viikkoa lomasta menee sitten nukkumiseen ja treeniin sekä koirien kanssa hengailuun. Heti ensimmäisen lomaviikon jälkeen alkaa potkunyrkkeilyn peruskurssi, jossa olen mukana heilumassa. Onneksi edellinen viikko ennen sitä menee hartaaseen valmistautumiseen niin on sitten notkeassa kunnossa peruskurssia varten. ;)

Viime viikonloppu oli aikamoinen painajainen ja sain taas oikein elävää muistutusta alkoholismin tekemistä tuhoista. Jouduin kohtaamaan sen todellisuuden kuinka paljon mussa oikeasti edelleen asuu padottua vihaa ja miten pahalta voi tärkeän ihmisen polttavan jäätävä kylmyys tuntua. Täydellinen ulkopuolelle sulkeminen löi niin rajusti maihin, että vasta tänään aloin olemaan elossa. Tänään tuntu oikeastaan todella hyvältä. Muutenkin ihan mukavalta tuntuneen päivän päätteeksi sain paiskoa parhaan ystäväni kanssa potkunyrkkeilytreenit ja annettiin paukkua silleen aika tunteella. Oli niin vapauttavaa, että välillä vaan nauratti aivan helvetisti.

Ei mulla oikein edelleenkään riitä sanat kuvaamaan ton lajin tärkeyttä. Ja missä porukassa sitä saa toteuttaa. Siinä mäiskimisen, paiskomisen ja hihityksen lomassa yhtäkkiä kesken kaiken ystäväni syöksyi halaamaan mua ja sanoi, että oli jo ikävä. I know, mullakin oli ikävä mua. Nimenomaan henkisesti. Mutta tulin takaisin ja nyt tuntuu taas loistavalta!


Se on ihan hyvä välillä ryvetä suu täyteen pohjamutaa, osaa taas arvostaa sitä kaikkea hyvää mitä elämässä kuitenkin on. Ja on ihana tajuta, että sitä hyvää on paljon - paljon enemmän kuin pahaa. <3

P.S. Tuntuu, että aina kaikista parhaimmista treeneistä on saanut klenkata kotiin paikkailemaan. Kiertopotkut kaverin kyynärpäähän nilkalla on aina semmonen näppärä vaihtoehto, toimii joka kerta. ;) Kylmää alle ja tukea päälle, hyvä tulee ja huomenna kirmataan taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti