maanantai 15. elokuuta 2016

Juhlat juhlittu - ihan paluu arkeen! P.S. Potkunyrkkeilyn peruskurssi alkaa TÄNÄÄN!

Kolmesta lomaviikosta ensimmäinen oli likimain kokonaan pyhitetty hyvälle seuralle, juhlimiselle, syömiselle ja juomiselle. Sitä toteutettiin hyvin tunnollisesti. Paljon epäterveellistä ruokaa ja juomaa, aivan käsittämättömän pieni määrä unta, mielipuolinen määrä tanssimista ja vatsalihaksia runnova annos naurua.Viikko oli ihan tolkuttoman hauska ja antoi paljon syytä hymyilyyn näin jälkikäteenkin, mutta jälleen kerran se paluu arkeen tuntuu ihanalta. Tai siis, ei edes arkeen, onhan tässä kaksi viikkoa vielä lomaa jäljellä, mutta sen lupasin itselleni omistaa seuraavien kuukausien suunnitteluun. On tiedossa todella paljon unta ja vähintään yhtä paljon treeniä. Jouluun mennessä ajattelin ottaa sellasen reilun 8kg painoa pois ja täten palauttaa itseni vuodentakaisiin mittoihin.

Kaksi viikkoa lomaa on täydellinen ajankohta sokerikierteen totaaliseen katkaisuun, sillä ei ole mitään ulkopuolisia haittatekijöitä, vaan esimerkiksi kaikki ruokailut suunnittelee ja toteuttaa itse. Sen lisäksi saa nukkua paljon ja mikä tärkeintä - pääsee vihdoinkin alottamaan treenit täydellä teholla kesän vaihtelevan treenitahdin jäljiltä. Se jos mikä tekee ihmisen onnelliseksi! Kyllä se viikon rällännyttä porsasta vähän hirvittää kuinka kuollut sitä on ensimmäisen kunnollisen treeniviikon jälkeen, mutta ei tässä onneksi ihan koko kesää olla vaan lorvittu, niin äkkiä se siitä käynnistyy taas.

Tänään kaiken muun hyvän lisäksi alkaa myös Tuusula Fighter Clubilla potkunyrkkeilyn peruskurssi! Että nyt olis vielä kova sauma lähteä mukaan uuden harrastuksen pariin. ;)

Tästä on hyvä lähtee taas, treenikassi on pakattu ja jälleen ollaan enemmän kuin totaalisen valmiita antamaan läskille kyytiä. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti