tiistai 9. elokuuta 2016

Tunnusta väriä - heviletti sai oman sateenkaaren?!

Yhteistyössä MyMou Hair&Beauty

Mua vähänkään paremmin tuntevat tietävät oikein hyvin miten paljon mua kiinnostaa laittaa aikaa ja vaivaa ulkonäöllisistä seikoista etenkin hiuksiin. Jo vuosia mustaksi värjättyä hevilettiä on leikattu kerran vuodessa tai kahdessa, jos nyt on ihan ultimaattinen pakko ja sivusiili nykästään koneella kerran viikossa matalaksi. Tukkaa ponnarille ja menoksi, jes!

Tossa jo keväällä Minttu alotti heviletin kurittamisen keventämällä venähtäneestä piiskasta vähän helpommin käsiteltävän. Jo sillon Minttu alko höpöttelemään miten se haluais kokeilla laittaa mulle värejä päähän ja ensimmäinen ajatus oli EHDOTON EI! Iloisen mustaan kuoleman väriseen piiskaan ei kosketa, se on ihan riittävän riemukas juuri näin.

Kuva, jonka Jonna Räisänen (@jonnavain) julkaisi

En sitten kuitenkaan osannut ääneen sanoa kieltävää vastaustani vaan lopulta vähän itsekin innostuin hiustaiturin omasta fiilistelystä sateenkaaren värejä kohtaan - etenkin kun sain edelleen pitää päävärinä tutun ja turvallisen mustan. Ja toisaalta, värit on sellanen juttu joita saa aina vaivattomasti muuteltua jos joku nyt ei ole mieleen. Niinpä oman kotikylän nuori innovaattori sai mahdollisuuden.

Niinpä otettiin sellanen maanantai-illan maraton ja niskaan tosiaan laitettiin värejä ja sivusiili sai oman osansa taitavaa kädenjälkeä. Mä alan ehkä hiljalleen ymmärtämään minkä takia ihmiset käy kampaajalla silleen useammin kuin kerran kymmenessä vuodessa - täähän on ihanaa! Hehkuttaminen sikseen, mä oon ihan älyttömän tyytyväinen, kyllä kelpaa huomisesta alkaen koko loppuviikko juhlia tukka hulmuten!

Kuva, jonka Jonna Räisänen (@jonnavain) julkaisi

Kuva, jonka Jonna Räisänen (@jonnavain) julkaisi

P.S. Tämä on ainoastaan tavallaan kaupallinen yhteistyö, koska tässä on palveluksia tehty oravannahkakauppana puolin ja toisin, eli ihan pelkästä mainostilan ostamisesta ei ole ollut kyse. Mutta merkitään se nyt yhteistyöksi ettei kellään mene herne väärään paikkaan. ;)

4 kommenttia:

 1. Voi miten upea! Ihan älyttömän hieno! Itsehän en uskalla edes kasvattaa pitkää koska se olisi liian erilaista xD joten hiukset on mallia ylikasvanut lyhyt kunnes joku kiskaiseen niskan lyhyeksi ja sitten se taas kasvaa kunnes on ylikasvanut lyhyt... Nimimerkillä kateellinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on joskus "villeinä nuoruusvuosina" ollut sekä irokeesiksi taipuvaa TODELLA lyhyttä tukkaa että polkkatukkamaista violettia tukkaa, kirkkaan punasta pitkää hiusta ja vähän millon mitäkin. Nyt oon kangistunu tohon pitkään mustaan hevilettiin niin tää oli ihan hauska pieni piristys siihen. Ja toi siilin kuviointi on ihana!

   Kokeile repästä ja anna kampaajalle joskus ainakin lähes vapaat kädet, pyydät jotain uutta ja raikasta ja pistät silmät kiinni. ;) Koska hei, kuten sanottua, ne kasvaa aina takasin!

   Poista