keskiviikko 28. syyskuuta 2016

Munakkaan marjainen versio

Oon mielestäni tästä samantapaisesta ratkaisusta intoillut ennenkin, mutta kaivetaan tämä nyt esiin, kun ystäväni muistutuksesta tein itsekin tätä todella pitkän tauon jälkeen. Otsikko kertonee riittävästi, kyseessä on makea versio perinteisestä munakkaasta.

Sehän me jo tiedetään, etten osaa tehdä kaunista ruokaa. En vaan yksinkertasesti osaa - eikä mulla sen paremmin ole mitään mielenkiintoakaan keskittyä sen visuaaliseen houkuttelevuuteen. Kunhan on hyvää ja ravintoarvot suunnilleen sinne päin, niin on oikein hyvää safkaa.

Lättyyn meni tänään
3 kananmunaa
loraus kermaa
ripaus kanelia

Paistoin sen vatkauksen jälkeen reilussa kookosöljyssä ja länttäsin puolikkaalle lopuksi menneen kesän mustikoita ja mansikoita. Taiteilin oikein hienosti koko virityksen lautaselle taskuksi ja päälle hieman hunajaa ja reilusti omenasosetta - joka sekin tietysti itse ilman sokeria tehtyä.

Ei, en osaa tehdä siitä nättiä, mutta voi hitto miten oli HYVÄÄ! Nopeeta, helppoa, hyvää, loistava iltapala. Aamupalaksi en suosittele korkean hiilihydraattimäärän takia, mutta tälleen iltasella ja etenkin treenin päälle oikein äärimmäisen jees! <3

P.S. Kannattaa hypätä mukaan seuraamaan Läskiblogin touhuja sekä Facebookin että Instagramin puolelle - vähintään toiseen isken liki päivittäin jotain maailmaa mullistavan tärkeää materiaalia. ;)


2 kommenttia:

 1. Herkulliseltahan tuo näyttää! :-P Ja hei, hieno bannerikuva sulla tuolla ylhäällä! :-) Keltaisia nyrkkeilyhanskoja en oo vielä koskaan nähnytkään :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja se ON hyvää! Tänä iltana oli pakko vetää sama setti, nam nam nam!

   Kiitos, tarvetta uusille hanskoille ei ollut, mutta koska välineurheilu on parasta niin kun kohdalle osui niin noi oli PAKKO saada! ;)

   Poista