torstai 1. joulukuuta 2016

Luukku 1: Tervetuloa, joulukuu ♥

Sain tossa kotimatkalla ihan käsittämättömän hienon idean, että Läskiblogi toteuttaa ihan ikioman joulukalenterin! Mehän nyt kaikki tiedetään jo heti laakista, ettei kaksikymmentäneljä päivitystä tule ikinä toteutumaan, mutta onhan se nyt ajatuksena ihan mielettömän kiva, eikö?!

Tämä lienee siitä poikkeuksellinen joulukalenteri, ettei näillä luukuilla tule välttämättä olemaan tasan yhtään mitään tekemistä yhtään minkään jouluun liittyvän asian kanssa. Ja joillakin ehkä sitten on, saatan meinaan lykätä vähän liikunta-aiheista arvontaa sun muuta mukavaa ilmoille! Mutta eiköhän tuttuun ja turvalliseen tapaan pidetä kiinni siitä niin mukavan tutuksi tulleesta pätemisestä ja pään aukomisesta, eiksje? ;)

Suunnitelmaa tämän kalenterin toteuttamiseen ei yllättäen ole, joten lukijat tulevat olemaan täysin kirjoittajan mielenliikkeiden armoilla. Kuten aina.

Aloitetaan joulukuu jollain ihan helpolla. Innoitus tähän lähti siitä, että omassa elämässäni on ollut epäkohta, joka vihdoin saavutti oman kriisipisteensä. Ja kuten tiedämme, onnekkaita olemme me, jotka koemme kriisin. Silloin viimeistään tulee muutoksen aika. Niinpä lievästä muutoksen pelosta huolimatta todella tartuin tuumasta toimeen ja olen päättänyt hypätä taas uuden kuilun reunalta jännittämään, että mihin tällä kertaa laskeudutaan ja katkeaako laskussa jalkoja kivikkoon vai olisiko vastassa jotain pehmeämpää.

En tätä(kään) päätöstä uskaltanut tehdä täysin yksin ja olenkin ihan rajattoman kiitollinen lähipiirilleni. Nyt vaan ensimmäistä kertaa varmaan ikinä uskalsin sanoa sen ääneen, että nyt tarvitsen puoltavan mielipiteen pystyäkseni tekemään tämän nimenomaisen peliliikkeen. Sain rohkaisua ja tukea oman epäröintini hetkellä eikä se riskin ottaminen tuntunut enää niin hirveältä möröltä.

Älä valita - ala valita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti