sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Luukku 4: Oi jouluyö ♥

Neljäs luukku jo julkaistu lähes ajallaan, ettepä olisi uskoneet tämän todella toteutuvan näin pitkälle HÄH?! Parasta on se, että ensi viikolla saan vihdoin julkaista oikeesti kivoja juttuja ja ottaa vähän katsetta jo tulevaan vuoteen. Jeah!

Palataan silti vielä hetkiseksi eiliseen. Jatkan edelleen rakkaan jouluprojektini esille tuomista. En ole ikinä pitänyt esiintymisestä, vaikka muuten mielelläni laulankin. Autossa yksin se on jotenkin todella paljon mukavampaa kuin kenenkään kuullen - ja ette muuten usko miten hyvin laulan yksinäni!

Ajatus joululauluhenkisestä hoivakotikierroksesta putkahti päähäni syksyllä entiedämistä ja koska en harrasta asioiden pidemmälle ajattelemista, niin projekti laitettiin välittömästi vireille. Vasta sitten tulin ajatelleeksi, että joudun todella hoilaamaan muiden kuullen. Ehkä se johtuu arvostuksestani ja rakkaudestani kohderyhmää kohtaan, mutta odotan pelkästään lämpöisellä innolla sitä hetkeä, että saan vetää tonttulakin päähäni ja suunnistaa kuhunkin sovittuun hoivakotiin vuorollaan. Eikä pelkästään ne hoivakotien asukkaat, vaan sitä arvokasta työtä, jota henkilökunta siellä tekee.

En tiedä. Toivottavasti sekalainen retkikuntamme onnistuu ja saa edes hiutaleen verran tuotua joulumieltä mukanaan. ♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti