perjantai 6. tammikuuta 2017

Kausi avattu, uusi sali korkattu ja vuosipäivä! ♥

Facebook tossa muistutteli, että tasan vuosi sitten on ihka ensimmäisen kerran käyty treenaamassa Tuusula Fighter Clubilla. Kaksi vuotta sitten vaati hirvittävän määrän itsensä ylittämistä lähteä potkunyrkkeilyn peruskurssille ja siinä vuoden jumppaamisen jälkeen voisi kuvitella olevan ihan pala helvetin nättiä kakkua vierailla treeneissä muilla saleilla. No kuule, EI OLE.

Ajatushan lähti siitä, että vaikka en ole mikään lajin luonnonlahjakkuus, niin se jostain hyvin syvältä kumpuava motivaatio käskee puskemaan eteenpäin ja kehittymään. Ensimmäisessä paikassa treenit pidettiin kuntosalin yhteydessä olevalla tatamilla, jonne koutsi tuli vetämään treenit ja jatkoi matkaa. Tuli puolen vuoden jälkeen sellanen fiilis, että vaikka treeneissä itsessään ei ollut valittamista, niin tarvitsin enemmän. Tulisin tarvitsemaan treeniä määrällisesti enemmän ja tulisin tarvitsemaan tiiviimmän porukan siihen ympärille. Toisen puoli vuotta vatvoin asiaa enkä uskaltanut lähteä.

Sitten vuosi sitten avattiin sali ihan tohon naapuriin ja pikkulinnuilta sain kehuja toimintaa perustaneesta tahosta, niin päätin uskaltautua vierailulle. Jo pelkkä tiedustelevan sähköpostin lähettäminen sinne tosin jännitti niin perkeleesti. Vastaus tuli samantien ja samana iltana suuntasin kauhusta jäykät askeleeni kohti uutta salia.

Vastaanotto oli äärimmäisen miellyttävä ja ihmistutka kirkui välittömästi riemusta vihreää valoa, että nyt on käsillä hyvä porukka! Treenien sain todeta olevan erittäin monipuolisia ja tehokkaita. Ilmapiiri salilla oli leppoisa ja siellä oli miellyttävää hengailla. Varsinaisen treeniajan ulkopuolella porukka istuskeli sohvilla kahvia hörppimässä ja mukavia juttelemassa. Paikalle saattoi ilmaantua jäseniä muuten vaan heittelemään yläfemmoja tai tulla seuraamaan treenejä.

Pyydettiin edustamaan seuraa kotikylän PopUp! -tapahtumassa, pyydettiin mukaan intensiivikursseille ja lopulta myös ohjaajaksi peruskurssille. Olen saanut meuhkata seuran sosiaalisen median kanavien kanssa vapain käsin. Ilman seuran kannustusta en olisi suorittanut I-tason ohjaaja- ja valmentajakoulutusta. Pohdiskellessani tulevia koulusuunnitelmia sain sitä kautta tukea ja tsemppiä suunnitelmien toteutukseen. On kannustettu, motivoitu, ruoskittu, tsempattu, neuvottu, korjattu, opetettu ja autettu. Olen hyvin kiitollinen. ♥

TFC oli ehdottomasti yksi merkittävimmistä asioista vuonna 2016. Nimenomaan yksi niistä hyvistä asioista, jotka ovat auttaneet rämpimään siinä ajoittain varsin paskaisessakin suossa, jota elämäksiki sopii kutsua. Tässä porukassa saa luottavaisin mielin tähdätä kohti tulevia haasteita ja antaa itsestään niin paljon kuin vaan irti lähtee!

Tänään koeajettiin uusi sali testitreenien merkeissä ja olihan kertakaikkiaan ihanaa muutaman viikon tauon jälkeen päästä jumppaamaan ton porukan kanssa! Siinä punkerolla hiki virtasi ja mieli hihkui riemusta, tätä on kaivattu! Ensi viikolla kausi starttaa täydellä teholla ja saadaan tuoreet potkunyrkkeilyn peruskurssilaiset käsittelyyn. :) Jos siis kiinnostaa tulla kokeilemaan lajia, joka teki liikunnanvihaajasohvaperunasta aktiiviliikkujan, niin vielä ehtii loistavasti mukaan!

Kuva, jonka Jonna Räisänen (@jonnavain) julkaisi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti