Kiitos, Iisalmi!

Viikonloppuna iskettiin potkunyrkkeilyn SM-kisat Iisalmessa.

Ihan ensimmäisenä kiitosta saa tansseja isännöinyt NHB Iisalmi. Järjestelyt olivat aivan kertakaikkisen huikeat ja oli ihanaa päästä näkemään ja etenkin itse kokemaan, miten hienosti Suomessa voidaankaan potkunyrkkeilykisoja järjestää. Tuntui, että koko Iisalmi oli valjastettu mukaan tähän operaatioon.

Punnitukseen ja lääkärintarkastukseen saavuttaessa isäntäväki otti kilpailijat ja huoltajat lämpimästi vastaan oikein kädestä pitäen ja ohjattiin punnituksen kautta lääkärintarkastukseen. Huolehtivaiset rouvat pitivät urheiluhallin aulassa kioskia, jossa oli syötävää ja juotavaa jos jonkinlaista, ja kaiken tämän ilmoitettiin olevan maksutonta aamun kilpailijoille sekä huoltojoukoille. What?! Huoltojoukot mussuttivat kuulemma hyvinkin herkullista persikkapiirakkaa ja itse nautiskelin suklaanmakuista proteiinijuomaa.

Lämmittelyalue oli aidalla eristetty omaan rauhaan hallin takaosaan ja sieltä löytyi sohvia sekä kaksi tatamia. Niin ja tietysti kylmäkaapit, jotka pidettiin täynnä muun muassa virvokkeita sekä palautusjuomaa ja proteiinipatukoita - nämäkin tarjoilut kilpailijoille ja huoltojoukoille edelleen ilmaisia. Omaa ottelua edeltävän matsin aikana järjestävän tahon edustaja kiersi lämmittelyalueella infoamassa meitä tilanteesta ja varmisti, että ollaan valmiina. Ottelun jälkeen ei ehtinyt edes laskeutumaan kehästä lattiatasoon, kun siinä oli jo jantteri ojentamassa takaisin liiton passia ja kaveriksi tarjottiin onnitteluhalaukset.

Huhhuh! Kaiken muun hyvän lisäksi majoittuminen Golden Domessa oli aivan kertakaikkisen jees ja aamiainen vielä enemmän jees, pelkkää hyvää sanottavaa! Vielä lisää plussaa Iisalmen suuntaan ansaitsee ravintola Chaplin, jossa palvelu oli ystävällistä ja ruoka todella hyvää.

Nämä eivät ole maksettuja mainoksia, vaan Iisalmi kohteli meitä yksinkertaisesti niin mielettömän hyvin alusta loppuun, kiitos! ♥

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Koiran lopettaminen - Mitä ja miten?

R-sanat

Pahimmassa tapauksessa kaikki meneekin ihan hyvin