YhteistyössäBudoland Finlandin huikea porukka pitää huolen siitä, että saan väkivaltaurheilla huippulaatuisilla varusteilla - eikä ne hyvältä näyttävät taisteluvaatteetkaan nyt varsinaisesti pahaa tee! Varusteiden laatu ja turvallisuus ovat osoittaneet tärkeän paikkansa kamppailulajimaailmassa, joten sen osalta olen omaksi onnekseni päätynyt äärimmäisen hyviin käsiin.

Tuusula Fighter Club Ry on toisen kotini virkaa ajava kamppailuseura. TFC:n riveissä on edustettu likimain seuran perustamisesta saakka ja aika pian harrastaja -tittelin lisäksi olen päätynyt myös luotsaamaan potkunyrkkeilyn peruskurssia, ohjaamaan kuntonyrkkeilyä, tunkemaan nyrkkini joka ikiseen seurassa pidettävään projektiin sekä ylikomentajan myöntämän someupseerin arvonimen takaa vastaan valtaosin seuran sosiaalisesta mediasta. Syksyllä 2018 pääsin myös korkkaamaan oman kisaurani TFC:n edustajana.

MyMou Hair&Beauty - MyBrows on kotikyläni kauneusalan yritys. En ole itse mitenkään erityisen ahkera panostamaan ulkonäöllisiin seikkoihin ja siksi olenkin onnekas, kun MyMoun huipputaitava ja ihana Minttu on jo pitkään pitänyt huolta hiuksistani. ♥ Tai siis ainakin parhaansa mukaan yrittänyt - mä kun en tahdo saada kampaamokäyntiä aikaiseksi edes uhkailemalla..

Hieronta ja Hyvinvointipalvelut Koski on ottanut valtavan ison roolin väkivalloin kohdeltavan kehoni toimintakykyisenä pitämisestä- ja saanut jopa sitoutettua myös minut itseni osallistumaan siihen ja toisinaan huolehtimaan myös kehonhuollosta tappelemisen vastapainona. Hetkittäin on päästy puhumaan jopa palauttavasta hoitamisesta eikä aina vain siitä aggressiivisesta korjaamisesta.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Koiran lopettaminen - Mitä ja miten?

R-sanat

Pahimmassa tapauksessa kaikki meneekin ihan hyvin